Menu
Handige Apps

4 Handige apps voor thuis en op het werk

apps

Dagelijks komen er diverse nieuwe apps online, zowel zakelijk als privé. Sommige apps zijn leuk om te hebben, maar er zijn ook talloze apps die zowel voor de zakelijke als voor de privé gebruiker handig zijn om te installeren. Daarom hebben wij voor jou een aantal apps voor de iPhone op een rijtje gezet die je zowel zakelijk als privé kunt gebruiken.

Fleurop
Iemand bedanken, beterschap wensen of als relatiegeschenk. Met de app van Fleurop kan je gemakkelijk en bloemetje verzenden. Bestel je de bos bloemen voor 12.00 uur dan kan hij nog dezelfde dag geleverd worden. Download hier de app.

Kaartje versturen
Even snel een kaartje sturen als bedankje, felicitatie of voor een zakelijke gelegenheid. Met de app van Hallmark kan je altijd snel en gemakkelijk een echte kaart versturen. Of je nu in Nederland bent of in het buitenland, als je voor 19.30 uur een kaart uitzoekt dan wordt deze de volgende dag nog bezorgd op een adres binnen Nederland. Download hier de app

Snel een scan maken
Deze app kan gebruikt worden om een scan te maken van bijvoorbeeld een foto of document. Handig voor zakelijke documenten of voor documenten van de kinderen of administratie. De app herkent de afbeeldingen en de tekst en kan daardoor makkelijk omgezet worden. Het grote voordeel van deze app is, is dat je niet perse van voren een foto hoeft te maken. Wil je bijvoorbeeld een scan maken van een whiteboard, maar zit je er niet recht voor? Met deze app kan je een scan gewoon vanaf de zijkant maken! Download hier deze app.

Notuleren
Ben je een belangrijke vergadering van het werk, van de school van de kinderen of een andere meeting vergeten? Geen paniek, met de Meeting minutes app kan je zonder voorbereidingen snel en gemakkelijk notuleren, to-do-list maken en bijvoorbeeld foto’s, geluid en beeldopnames toevoegen, zodat je altijd snel en gemakkelijk alles terug kunt vinden. Download hier de app.

(Bezocht 903 keer, 1 bezoeken vandaag)