Thema

Special

Thema

Misschien heb je er al eerder over gelezen maar in de week van 18 tot en met 22 april regent het prijzen bij ons. Van leuke hotelovernachtingen tot leerzame boeken en zo ook een zeiluitje op een authentieke botter.

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om een echte zeilwedstrijd mee te maken? Je maakt tijdens de Secretaresseweek dagelijks kans op twee tickets voor een avondje zeilen op een botter. De wind door de haren en samen zorgen dat je de winnaar van de avond wordt!

Wellicht ook gelijk een leuke tip voor een volgend bedrijfsuitje!

Hoe maak je kans op deze leuke prijs! Neem een kijkje op Secretaresseweek.nl en misschien feliciteren wij jou tijdens de Secretaresseweek met dit zeiluitje!

21 April is het weer Secretaressedag en dat is natuurlijk leuk, maar bij BUSINESSBOOKERS is het een hele week FEEST en wel in de Secretaresseweek die van 18 tot en met 22 april 2016 loopt! Deze hele week zetten wij tientallen secretaresses in het zonnetje met prachtige prijzen.

Wil jij ook kans maken op deze prijzen? Of ken je iemand die je graag eens in het zonnetje wilt zetten? Meld je dan nu aan en wie weet verrassen wij jou of je collega met een mooie prijs!

In de Secretaresseweek gaan we iedere dag fantastische cadeaus weggeven. Dus zorg dat je aan ons netwerk gelinked bent en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars.

Hoe maak je kans? Meld je aan voor onze onderstaande groepen:

Kies minimaal 2 van de onderstaande opties

Wij gaan er dus een spectaculair feest van maken dus zorg dat je erbij bent!

Naast de cadeaus die we dagelijks weggeven doen we er nog een schepje boven op en maken we tijdens Secretaressedag de PA van het Jaar 2016 bekend.

Wil jij dit Feestje ook meebeleven? Kijk dan snel op Secretaresseweek.nl hoe je deel kunt nemen.

De leukste tijd van het jaar is weer bijna aangebroken, Kerst! Ben jij verantwoordelijk voor het regelen van het kerstpakket voor je collega’s? Dan weet je als geen ander dat dit een hele uitdaging is. Simone wil graag een geurtje, Miranda wil liever een heerlijk dagje ontspannen in de sauna… en Fred wil gewoon een doos met lekkers. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Het allerleukst is om een origineel kerstcadeau te verzorgen wat goed aansluit bij de wensen van de ontvanger. Dat iedereen zich enorm gewaardeerd voelt. Samen ga je zo met volle inzet het nieuwe jaar tegemoet!

De Pluim, een origineel kerstcadeau
Met de Pluim geef je het ideale kerstgeschenk. Een origineel kerstpakket waarmee je letterlijk waardering geeft, namelijk een ‘welverdiende Pluim’. De Pluim is een cadeaubon vol belevenissen, producten en goede doelen. De Pluim is niet alleen onbeperkt geldig maar ook beschikbaar voor ieder budget, van €15 tot €1000. Bekijk ook alle andere Pluim voordelen.

Een onvergetelijk kerstgeschenk
De leukste dingen in het leven zijn geen dingen, maar belevenissen. Ga maar na, heb je ooit een stropdas of koffiemok ingelijst? Vast niet! Belevenissen blijven je bij en zorgen voor prachtige herinneringen. Herinneringen aan dat gezellige dagje dierentuin met de kinderen, of die creatieve workshop met vriendinnen en vergeet niet dat romantische diner met je partner. Dat zijn nog eens mooie herinneringen om in te lijsten.

Voor ieder wat wils
Behalve onvergetelijke belevenissen zijn er ook luxe producten of zelfs een traditioneel kerstpakket te kiezen met de Pluim. Zo geef je voor ieder wat wils en is de keuze helemaal aan de ontvanger. We hebben alvast wat leuke arrangementen en cadeaus op een rijtje gezet voor hem of haar:

  • Bioscoopkaartjes
  • Dagje pretpark of dierentuin
  • Diner voor twee
  • Sauna arrangement
  • Wijnpakket
  • Traditioneel kerstpakket
  • Parfum workshop
  • Karten
  • High tea
  • Tijdschrift

Met de Pluim geef je een kerstcadeau vol waardering. Wacht niet langer en geef deze Kerst de Pluim: een cadeaubon vol belevenissen op Pluimen.nl. Pssst wist je dat wij ook in 2014 weer komen met een speciale Secretaressedag-Pluim? Blijf ons volgen!

*Deze actie loopt tot eind 2013, lees de actievoorwaarden.

Een Romantisch arrangement zoek en boek je hier! Heerlijk met jouw geliefde op het strand. Even een weekendje er op uit om alle zorgen op zij te zetten en gewoon te genieten van elkaar. Iets speciaals maken van jullie huwelijksnacht en deze doorbrengen in een schitterende bruidssuite. Samen even bijkletsen onder het genot van een op en top culinair diner.

Je vindt al deze romantische trips op Romantisch.nl. Zelfs voor originele ideeën, die niet altijd gemakkelijk zijn om te bedenken, biedt Romantisch.nl uitkomst. Wij hebben een aantal leuke tips voor jou op een rijtje gezet om de romantiek makkelijker te maken! Ook leuk voor de kerst!

Kijk op Romantisch.nl voor meer informatie.