Thema

Congres

Thema

Comfortabele en rustieke congreslocatie in Gelderland

Zoekt u een stijlvolle ambiance om uw presentatie, conferentie, training of cursus te geven? Het hospitality team van dit prachtige Kasteel heet u hartelijk welkom. De luxe vergaderzalen ademen de rijke historie van het Kasteel. Tegelijkertijd zijn zij voorzien van hightech voorzieningen. Maak kennis met één van de meest inspirerende vergaderlocaties van Nederland!

17 stijlvolle vergaderzalen

U wilt een congres beleggen, een conferentie houden, een- of meerdaagse trainingen geven. Wat de aard, de vorm en het doel van het vergaderen ook mag zijn, de zalen bieden u een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Ook de organisatie van een grootschalig evenement kunt u met een gerust hart aan ons team overlaten In het Kasteel, maar ook in de Oranjerie, het Koetshuis, Klein Vanenburg en Vaeneveldstaete vindt u modern comfort en geavanceerde techniek. In totaal beschikken we over 17 stijlvolle vergaderzalen met een capaciteit van 8-285 personen.

Review: ‘‘Prachtige locatie en uitermate geschikt voor onze vergader locatie! Heel inspirerend. Was heel bijzonder! ”

Vergader op deze stijlvolle locatie in Gelderland en word geïnspireerd door dit prachtige kasteel.

Exclusieve congres locatie in een prachtig kasteel in Brabant

Aansprekende resultaten worden behaald in een omgeving waar de omstandigheden optimaal zijn. Het organiseren van een bijeenkomst of conferentie bij onze locatie in Brabant betekent kiezen voor meerwaarde! In een 14de eeuws oud kasteel, gelegen aan rivier de Dommel en 10 minuten van de historische stad ‘s-Hertogenbosch, kunt u vergaderen in één van de 40 zalen, uitgerust met alle technische apparatuur.

Uitstekende vergaderlocatie met volop mogelijkheden

Zowel indoor als outdoor, zowel plenaire als vergaderzalen. Naast de 40 conferentiezalen telt ons landgoed 196 hotelkamers en beschikt het landgoed een driving range, een wellness met indoor zwembad en verschillende sauna’s. De squash- en tennisbanen, het beachvolleybalveld en de fitnessruimte maken het sportieve aanbod helemaal af voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.

Het landgoed kan ook worden gebruikt voor events en teambuildingsactiviteiten zoals golfclinics, schapendrijven, schermen, varen op de Dommel en seizoens fairs.

Houd uw congres eens op een inspirerende locatie in Brabant en kies voor dit 14e eeuwse kasteel.

Top 5 Bijzondere vergaderlocaties in Utrecht

Wilt u vergaderen op een bijzondere locatie in Utrecht? Kies voor het vergaderen op een zeilschip of op een prachtig kasteel. Deze locatie zijn zeker de moeite waard om uw volgende vergadering te plannen voor een inspirerende sessie.

Vergader op een van de bijzonder vergaderlocaties in Utrecht.

  1. Vergader & Zeilarrangement in Spakenburg
  2. 8-uur Vergaderen op een Historische vergaderlocatie in Baarn
  3. Meerdaags Vergaderarrangement – zeilen, vergaderen en overnachten
  4. Meerdaagse bijeenkomst in Utrecht – zeilen, vergaderen, koken en overnachten
  5. Vergaderen in een kasteel – 24-uurs vergaderarrangement

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl

Vergaderen, teambuilding en een ‘supersnelle’ middag of avond op het Circuit. Dat is, kort samengevat, het arrangement ‘Vergaderen en Racen’ van de specialist in autosportincentives Danny van Dongen Events. Het programma begint met vergaderen in VIP-room op circuitpark Zandvoort, gelegen boven de pits. De VIP-room is exclusief ingericht en voorzien van alle gemakken waaronder diverse audiovisuele mogelijkheden. Na de vergadering gaat u het circuit op. Circuitrijden, Meerijden met een coureur, een kart- en slalomcompetitie, rijden op een quad door de duinen: maak uw keuze! U sluit af met de prijsuitreiking en een toost met champagne op de succesvolle dag.

Het programma
Ontvangst in de VIP-room: De gasten worden met koffie en thee en een lunch ontvangen in de VIP-room.

Vergaderen De gasten starten de vergadering. Tijdens de vergadering kan er een koffiebreak ingelast worden.

Start Circuitprogramma: De gasten krijgen uitleg over het circuit programma en zullen op gedeeld worden in kleinere groepjes. Het programma kan bestaan uit verschillende activiteiten op het circuit. Denk aan: Circuitrijden, Meerijden met een coureur, een kart- en slalomcompetitie of rijden op een quad door de duinen.

Afsluiting & Prijsuitreiking: Na afloop van het programma vindt er een afsluiting plaats. Onder het genot van een drankje kunnen de deelnemers nog even lekker napraten. Ook zal dan een eventuele prijsuitreiking plaatsvinden.

Uitleg race-onderdelen
Karten: Karten is de basis van de autosport, alle Formule 1-coureurs begonnen hun carrière op de kart. Heeft u talent? Onze snelle, spannende kartcompetitie geeft het antwoord!

Slalomcompetitie: Een slalomparcours goed en snel afleggen is minder gemakkelijk dan het lijkt! Na een eerste kennismaking met de auto en het traject bepaalt de stopwatch wie de meeste stuurmanskunsten bezit. Hiervoor worden ook prijzen weggegeven aan de 3 snelste deelnemers.

Quadrijden: Een quad vraagt een behendige bestuurder. Hoe brengt u het er vanaf op ons afwisselende parcours? Snelle ronden: Stap in bij een autocoureur voor enkele ronden op racesnelheid. Een ervaring die u niet snel zult vergeten!

Circuitrijden: Onder begeleiding van ervaren coureurs maken de deelnemers kennis met het GP circuit van Zandvoort. Alle gasten zullen zelf met een raceauto over het circuit rijden. De deelnemers worden begeleid door een ervaren instructeur. Deze instructeurs zullen de deelnemers de grondbeginselen van het racen bijbrengen.

Review: ”Wat een leuke dag! Het begon al met een warme persoonlijke ontvangst, de lunch was heerlijk en voor de vergadering was alles prima geregeld. Daarna met een coureur het circuit op voor een paar ronden op racesnelheid en een slalom competitie. Een hele bijzondere ervaring en mede door het enthousiasme van het team een geslaagde activiteit.”

Ga zelf vergaderen en racen op deze mooie locatie in Zandvoort.

Bijzondere vergaderlocaties in Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland heeft een fantastisch aanbod locaties voor uw vergadering. Naast de prachtige stranden van Scheveningen, Noordwijk en Katwijk zijn ook steden als Rotterdam, Den Haag, Delft en Leiden bijzondere steden voor waar uw meeting plaats kan vinden.

Vergaderarrangementen in Zuid-Holland.

  1. 2-daags Vergaderarrangement aan de Kust – Stijlvol vergaderen in Noordwijk
  2. All-in vergaderen op een landgoed in Zuid-Holland – inclusief zaalhuur
  3. Vergaderen op een Landgoed – gehele dag met zaal naar keuze
  4. All-in Vergaderarrangement met diner in Delft – Inclusief zaalhuur
  5. Vergaderen in Delft – Vergaderen gehele dag met zaal naar keuze

Met vriendelijke groet,

Christel Gieling
Zakelijk.nl

Op woensdag 17 en donderdag 18 januari 2017 vonden alweer voor de elfde keer de Webwinkel Vakdagen plaats. Deze editie was tot nu toe de best bezochte editie met ruim 11.000 bezoekers. Online winkeliers hebben tijdens deze dagen veel inspiratie opgedaan op het gebied van online marketing. Er waren in totaal 185 lezingen en ruim 250 exposanten.

Webwinkel Vakdagen 2017

De Webwinkel Vakdagen is een evenement gericht op e-commerce. Het is de grootste e-commerce vakbeurs van de Benelux en wordt jaarlijks gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Professionals in de wereld van e-commerce komen hier bij elkaar om kennis te delen, potentiële samenwerkingen aan te gaan door het bezoeken van exposanten en lezingen bij te wonen. Zo waren er veelbezochte lezingen van onder andere Google, Facebook en KLM. Verschillende thema’s werden behandeld gedurende de twee dagen, zoals Mobile, Conversie, Customer Experience en content. Ook een groot succes was de toepassing van Virtual Reality en het demonstreren van deze relatief nieuwe tool.

Affiliate marketing en Daisycon

Online winkeliers hebben nieuwe kennis opgedaan op het gebied van e-commerce. Een groot begrip op het gebied van online marketing is affiliate marketing. Dit is een vorm van online marketing waarbij adverteerders hun partners betalen als de partner relevante bezoekers doorstuurt naar de adverteerder. Een van de exposanten was Daisycon, een bedrijf gericht op affiliate marketing. Deze specialist heeft het grootste affiliatenetwerk in Nederland en is sinds 2000 niet meer weg te denken in de wereld van online marketing. Daisycon is al vanaf de eerste editie nauw betrokken bij de Webwinkel Vakdagen als sponsor en was daarom ook weer onmisbaar tijdens de elfde editie. De specialisten van Daisycon stonden klaar om met hun kennis alle bezoekers van de nodige informatie te voorzien en hun vragen te beantwoorden.

Nog meer online marketing: Affiliprint en Sovendus

Daisycon werkte dit jaar op de vakbeurs samen met twee andere bedrijven, namelijk Affiliprint en Sovendus. Deze drie bedrijven deelden samen een stand tijdens de vakdag. Affiliprint is een van oorsprong Duits bedrijf dat in 2013 in Nederland terecht kwam door een samenwerking met Daisycon. Affiliprint richt zich ook op affiliate marketing, maar dan op de offline variant. In 2015 heeft Daisycon het bedrijf definitief overgenomen. Sovendus richt zich op het creëren van aanbiedingen voor online consumenten. Daisycon, Affiliprint en Sovendus bieden samen een relevante mix aan kennis en tools op het gebied van online marketing.

De Webwinkel Vakdagen komen in 2018 terug voor de twaalfde editie. Exposanten kunnen zich nu al aanmelden.