Thema

Secretaresse Vereniging

Thema

Goedemiddag secretaresses,

Het is weer vrijdagmiddag en dat betekent dat wij weer een handige tip voor jullie klaar hebben staan. Deze keer een leuke tip om met andere secretaresses in contact te komen.

De tip van deze vrijdag: PA Community
De PA Community is de online ontmoetingsplaats voor secretaresses! Heb je vragen aan andere secretaresses of wil je iets delen, bijvoorbeeld een filmpje, vacature of iets anders? Alles kan op de PA Community. Meld je snel aan en ontmoet andere secretaresses pa.nl/community!

“Ik log bijna elke dag in op de PA.NL community en het eerste wat ik doe is kijken of ik een aantal collega’s tegen kom op de live-chat!” Lisa Hubers – Managementassistente

Heb jij een goede tip die je graag met andere secretaresses wilt delen? Of heb je iets meegemaakt waarvan je zelf vindt dat je het goed opgelost hebt? Laat het ons weten en mail je tip naar l.kraaijeveld@businessbookers.nl

PA.NL is dé online community speciaal voor (directie)secretaresses, managementassistenten, office managers, personal assistants en alle andere managementondersteuners. Via het netwerk van PA.NL kom je snel en gemakkelijk in contact met jouw beroepsgenoten.

Geef elkaar tips en leer secretaresses kennen uit heel Nederland, van alle niveaus en alle leeftijden. Vind hier de leukste events, wissel ervaringen uit via het forum, geef je mening op polls van andere secretaresses, bekijk de leukste filmpjes en foto’s, doe mee aan diverse quizzen, lees blogs van jouw beroepsgenoten of plaats een advertentie op het prikbord. Kijk maar eens rond en ontdek de mogelijkheden!

Nieuw zijn LetsMeet.nl met leuke secretaresse netwerk bijeenkomsten en PACard.nl met allerlei voordeel voor secretaresses. Klik hier om de gratis PA Card aan te vragen. En…vergeet niet al je collega secretaresses uit te nodigen!