Thema

Handige Apps

Thema

Sinds afgelopen maandag heeft de Kamer van Koophandel een nieuwe app beschikbaar gesteld waarmee je 30 gratis inzages kunt krijgen in ondernemingen die in het Handelsregister staan. Daarnaast stelt de KvK kosteloos 2 geanonimiseerde sets met open data beschikbaar waarmee analyses en bijvoorbeeld apps gemaakt kunnen worden. 

Met de nieuwe app kun je snel en eenvoudig zien hoe lang een bedrijf al bestaat. Kun je de contactgegevens opvragen en kun je zien wie de eigenaren of wettelijke vertegenwoordigers zijn.

Meer weten?
Lees hier verder!

Heb jij de handige LinkedIn Job Search al? Deze app geeft je de tools die je nodig hebt om je droombaan te vinden. De app is zo ingesteld dat je rustig kunt solliciteren zonder dan anderen iets zien van de door jouw ondernomen activiteiten.

Vind waar dan ook nieuwe carrièrekansen met zoekopdrachten op basis van locatie. Ontvang automatisch aanbevelingen en meldingen gebaseerd op uw zoekopdrachten. Solliciteer in slechts een paar stappen op vacatures bij bedrijven met jouw LinkedIn-profiel. Sla interessante vacatures op en ga verder met zoeken wanneer het jou uitkomt. En je kunt erop vertrouwen dat alles privé blijft en jouw LinkedIn-netwerk niet op de hoogte wordt gesteld.

Benut de kracht van LinkedIn met LinkedIn Job Search:

 • Zoek snel en eenvoudig naar vacatures op basis van titel, locatie of trefwoorden
 • Filter je zoekopdrachten op bedrijven waar je zou willen werken, plaatsingsdatum en relevantie
 • Aanbevolen vacatures gebaseerd op opgeslagen zoekopdrachten, bekeken vacatures en jouw LinkedIn-profiel
 • Meldingen wanneer er nieuwe vacatures overeenkomen met waar jij naar op zoek bent
 • Solliciteer eenvoudig op vacatures met uw LinkedIn-profiel en houd jouw voortgang bij
 • Volledig privé: Jouw netwerk wordt niet op de hoogte gesteld van uw activiteit om een baan te vinden

Download hier deze app voor IOS en Android

Fleksy is een nieuw, revolutionair toetsenbord, middels gepatenteerde technologie maakt het typen op elk apparaat snel, nauwkeurig en zo gemakkelijk dat je kunt typen zonder zelfs maar te kijken.

Gaat verder dan voorspellen
De kracht achter Fleksy is de unieke technologie op basis van geometrische intelligentie. Onnauwkeurig? Slordig typen? Geen probleem! Fleksy weet welk woord je bedoelt te typen, zelfs als je op de verkeerde letters tikt. De gepatenteerde technologie kijkt niet alleen naar de letters die je indrukt. Het kijkt naar waar je tikt en analyseert jouw typepatroon om het woord wat je wilde typen te vinden.

Er is niets zoals Fleksy. Het is zo slim dat je kunt typen zonder zelfs maar te kijken op je toetsenbord.

Uniek Swipestysteem
Met slechts een veeg van je vinger, kan je gemakkelijk zaken zoals interpunctie, spaties, enters, woorden toevoegen aan je persoonlijk woordenboek en nog veel meer bereiken. Het unieke swipesysteem verbetert het typecomfort en maakt het typen net zo makkelijk als het typen op jouw laptop.

Zie meer van je scherm
Personaliseer Fleksy naar je eigen wensen met meerdere lay-outopties om je scherm maximaal te kunnen gebruiken. Met het unieke swipesysteem kun je het toetsenbord minimaliseren tot 3 lijnen of er zelfs voor kiezen om het onzichtbare toetsenbord gebruiken zodat je 100% van je scherm ziet en toch nauwkeurig kan typen op je touchscreen.

Meer over Fleksy lees je hier!

Word jij tijdens je dagelijkse werkzaamheden, afspraken of meetingen ook vaak gestoord door alle notificaties van je telefoon? Natuurlijk zijn ze ook erg handig, maar het zou af en toe best fijn zijn om ze even niet te horen. De app Hide notifications heeft hier een handige oplossing voor, zodat jij tijdens jouw werkzaamheden niet meer continu gestoord wordt.

Hide Notificatons is een eenvoudige app die meldingen van de meest afleidende apps zal verbergen. In de notificatiebalk zullen met deze app geen meldingen meer weergegeven worden van berichten en spelletjes. In de Hide Notifications app zelf kun je al deze meldingen wel weer terugvinden. De meldingen van het systeem zelf of andere meldingen die je normaal niet kunt verwijderen zullen wel in de notifcatiebalk zichtbaar blijven.

Kortom, een hele handige app als je tijdens je werk snel afgeleid wordt door je telefoon! Download de app hier voor Android.

 

Wil je iets delen met je familie, vrienden en bekenden via Facebook en Instagram? Super leuk natuurlijk, maar om dezelfde post nu op allebei pagina’s te moeten plaatsen kost je aardig wat tijd. Gelukkig kun je je Instagram-account koppelen aan jouw Facebook-pagina.

De koppeling tussen Instagram en Facebook kan alleen gemaakt worden vanuit de mobiele app van Instagram.

Koppelen met iPhone of Windows Phone

 1. Open de Instragram app
 2. Ga naar je profiel en klik op menu (zonnetje icoontje)
 3. Klik bij instellingen op ‘Gekoppelde accounts’
 4. Klik op ‘Facebook’

Koppelen met Android

 1. Open de Instragram app
 2. Ga naar je profiel en klik op ‘menu’ (de drie puntjes onder elkaar)
 3. Klik bij instellingen op ‘Gekoppelde accounts’
 4. Klik op ‘Facebook’ (Mocht je Twitter, Flickr, Tumblr e.d. willen koppelen dan kan dat hier ook)
 5. Selecteer vervolgens wie jouw berichten/foto’s mogen zien en klik op ‘ok’

Dagelijks komen er diverse nieuwe apps online, zowel zakelijk als privé. Sommige apps zijn leuk om te hebben, maar er zijn ook talloze apps die zowel voor de zakelijke als voor de privé gebruiker handig zijn om te installeren. Daarom hebben wij voor jou een aantal apps voor de iPhone op een rijtje gezet die je zowel zakelijk als privé kunt gebruiken.

Fleurop
Iemand bedanken, beterschap wensen of als relatiegeschenk. Met de app van Fleurop kan je gemakkelijk en bloemetje verzenden. Bestel je de bos bloemen voor 12.00 uur dan kan hij nog dezelfde dag geleverd worden. Download hier de app.

Kaartje versturen
Even snel een kaartje sturen als bedankje, felicitatie of voor een zakelijke gelegenheid. Met de app van Hallmark kan je altijd snel en gemakkelijk een echte kaart versturen. Of je nu in Nederland bent of in het buitenland, als je voor 19.30 uur een kaart uitzoekt dan wordt deze de volgende dag nog bezorgd op een adres binnen Nederland. Download hier de app

Snel een scan maken
Deze app kan gebruikt worden om een scan te maken van bijvoorbeeld een foto of document. Handig voor zakelijke documenten of voor documenten van de kinderen of administratie. De app herkent de afbeeldingen en de tekst en kan daardoor makkelijk omgezet worden. Het grote voordeel van deze app is, is dat je niet perse van voren een foto hoeft te maken. Wil je bijvoorbeeld een scan maken van een whiteboard, maar zit je er niet recht voor? Met deze app kan je een scan gewoon vanaf de zijkant maken! Download hier deze app.

Notuleren
Ben je een belangrijke vergadering van het werk, van de school van de kinderen of een andere meeting vergeten? Geen paniek, met de Meeting minutes app kan je zonder voorbereidingen snel en gemakkelijk notuleren, to-do-list maken en bijvoorbeeld foto’s, geluid en beeldopnames toevoegen, zodat je altijd snel en gemakkelijk alles terug kunt vinden. Download hier de app.