Thema

Zakelijk UIT Magazine

Thema

Het Zakelijk UIT magazine is een uitgave van BUSINESSBOOKERS, ter ondersteuning en uitbreiding van haar website. Je vindt hier onder andere informatie over congressen, feesten, vergaderingen, bedrijfsevents en incentives.

Het Zakelijk UIT magazine is dé bron van informatie voor de zakelijke klant die regelmatig zakelijke activiteiten buiten de deur organiseert. Het geeft een overzicht van locaties met een bijzonder karakter die te gebruiken zijn voor een vergadering, congres, workshop of training. Daarnaast bevat de website informatie over de leukste feestlocaties, ideeën voor bedrijfsuitjes en een top 10 met populaire bedrijfsfeesten.

ZAKELIJKUIT helpt en adviseert directiesecretaresses, managementassistenten, officemanagers of personeels- verenigingen bij het zoeken naar de juiste invulling van een zakelijk uitje buiten de deur.

BUSINESSBOOKERS, een onafhankelijke uitgever, event marketeer en boekingspartner voor veel bedrijven in Nederland, is een jong en dynamisch bedrijf met gepassioneerde medewerkers. BUSINESSBOOKERS werkt samen met de beste locaties en bureaus, de producten en partners zijn nauwkeurig geselecteerd om ervoor te zorgen dat er voor iedere klant een passend aanbod is.

Nieuwsgierig? Vraag het Zakelijk UIT magazine van BUSINESSBOOKERS hier gratis aan.