Vergaderen of teambuilding in het hart van de Veluwe? En jezelf en jullie team een bijzondere spiegel voorhouden? Dat kan in de volledig duurzame congres- en evenementenlocatie De St@art of de avontuurlijke Kambizuri Lodges van Apenheul. De moderne en natuurlijke omgeving biedt alle faciliteiten voor een fantastisch evenement. En die spiegel dan? Daar vertellen wij je samen met onze Gorilla-leider Jambo graag meer over, want wie is er nou de échte baas in jouw organisatie?

De St@art
Volledig duurzaam en daarmee de groenste congres- en evenementenlocatie van Nederland, dat is
De St@art. Met een auditorium voor 300 personen en diverse vergaderruimtes is er van alles mogelijk. Omdat De St@art naast Apenheul is gelegen kun je eenvoudig een combinatie maken met het park, maar is dat niet noodzakelijk. Zoek je een centraal gelegen, moderne locatie waarbij je niet alleen goed voor jezelf zorgt maar tevens een bijdrage levert aan een stuk natuurbehoud?
Dan is De St@art de perfecte locatie.

Kambizuri Lodges
Midden in Apenheul liggen de Kambizuri Lodges, een drietal geschakelde lodgetenten met een heel ongedwongen, avontuurlijke sfeer die van alle gemakken zijn voorzien. De lodges hebben allen een houtkachel, zijn in te richten naar wens, beschikken over een terras en brengen je dicht bij onze apen en de natuur. Deze omgeving is dan ook zeer inspirerend voor teamsessies, personeelsuitjes en presentaties.

Eten en drinken
Dat moet tijdens een evenement nou eenmaal goed geregeld zijn. Wij bieden dan ook een groot aanbod aan mogelijkheden, waarbij wij zoveel mogelijk biologische producten gebruiken.
De dag beginnen met een ontbijt bij de gorilla’s of de dag afsluiten met een BBQ, mobiele pizzeria of Spaanse tapas? Wij zorgen dat iedereen met een goed gevulde maag weer huiswaarts keert.

Workshops en Trainingen
In samenwerking met het trainingsbureau Apemanagement biedt Apenheul diverse workshops aan met een biologische kijk op sociaal gedrag en altijd met een vrolijke knipoog. Help mijn Baas is een Aap, Apenstreken op de werkvloer of de Klant Verleid. Dit zijn zomaar een aantal workshop die je bij Apenheul kunt doen. Net even anders dan anders, maar heel effectief, want wie gedrag begrijpt, kan ook doeltreffend beïnvloeden en samenwerken.

Wist je dat:

  • Apenheul het gehele jaar open is voor zakelijke evenementen
  • In de wintermaanden er zelfs de mogelijkheid is te vergaderen in het binnenverblijf van de Orang Oetans

Wil je meer weten….neem dan contact op met Apenheul Evenementen via 055-3575794 of mail naar reserveringen@apenheul.nl

(Bezocht 133 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.