Als (directie)secretaresse bent u het visitekaartje van het bedrijf. Een zakelijke en verzorgde uitstraling is van groot belang. Uitstraling is immers een onderdeel van de non-verbale communicatie.

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw uiterlijk u versterkt en het een complementair communicatiemiddel wordt?

1) Zorg voor een onvermoeide uitstraling door goede nachtrust.
2) Creëer een gezonde, stralende huid door uw huid goed te verzorgen.
3) Uw handen zijn erg belangrijk dus verzorg uw handen goed en houdt ze bovenal schoon let daarbij ook op uw nagels. Niets is zo onsmakelijk als onverzorgde en vieze nagels.
4) Als uw haar maar goed zit wordt vaak gezegd, en dat is ook zo. Ga regelmatig naar de kapper, zo houdt u uw haar gezond en levendig.
5) Kleding speelt ook een grote rol, zorg dat u kleding draagt die passend is bij uw functie en waar u uzelf goed in voelt, wanneer u zelfverzekerd bent heeft u meer uitstraling.
6) Naast kleding spelen schoenen ook een grote rol, ook hierbij geldt draag comfortabele schoenen maar passend bij uw kleding. Niets is zo vervelend als u aan het eind van de dag bijna niet meer kan lopen.
7) Als finishing touch sieraden, stem ze af op uw kleding, maar let erop dat ze niet te groot en te opvallend zijn.

Weet u niet zo goed welke kleding bij uzelf en uw functie past? Dan zijn er natuurlijk altijd personal shoppers die u verder kunnen helpen.
Heeft u problemen met uw huid of nagels, dan zijn er natuurlijk altijd vele mogelijkheden op gebied van beauty- en schoonheidssalons.

En vindt u dat een te grote stap of te duur dan kunt u uiteraard ook altijd even een leuk gesprek met uw collega’s of vriendinnen aangaan. Wie weet welke tips en tricks zij voor u hebben.

(Bezocht 278 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.