Wellness bij de Eikensingel
Een kleinschalig vakantie wellnesspark met 10 woningen ingericht met alle luxe van deze tijd. Gelegen midden op de Veluwe waar naar hartelust gefietst, gewandeld en paard gereden kan worden.

Met diverse wellnessfaciliteiten zoals een traditionele sauna met een dompelbad,prive jaccuzzi en verwarmd zwembad.En tuin met een overdekt terras.Een verwarmd zwembad met ligstoelen en parasols.Salon voor diverse beauty arrangementen.Een groot overdekt lounge terras met uitzicht op het zwembad.

Dit alles in een prachtige omgeving om weer helemaal tot rust te komen.Vakantie wellnesspark De Eikensingel heet u van harte welkom voor een weekendje weg, een korte vakantie of voor een wellness arangement midden op de prachtige Veluwe.

Gezondheidsarrangement
Wij hebben speciaal voor u een halve dag arrangement samengesteld met een aantal heerlijke behandelingen waar u in alle rust van kunt genieten:

U wordt ontvangen van met een heerlijke kop verse munt thee of koffie. Daarna start de rondleiding en uitleg van het programma. HIerna kunt u zich omkleden en douchen om eerst te genieten van onze sauna met dompelbad. Aansluitend geniet u van en gezichtsbehandeling en kunt u even rustig bijkomen in de jacuzzi. Vervolgens krijgt u een parafine handpakking en een nek schoudermassage.

Tot slot krijgt u nog wat uitleg over gezondheid en gezond leven om af te sluiten met een heerlijke gezonde lunch.

Overnachten bij de Eikensingel
Dit kleinschalige vakantie wellnesspark is een nieuw park midden op de Veluwe . Kleinschalig opgezet maar met alle luxe van deze tijd. Een sfeervolle locatie om heerlijk te genieten van de rust. Op het park staan 10 wellnesshuisjes waarvan 1 is ingericht is als Beautysalon. Acht woningen met prive jacuzzi en één woning zonder jacuzzi .In de Wellness/Beautysalon kunt u op afspraak diverse Wellness arrangementen boeken Heerlijk genieten van de sauna het verwarmde gemeenschappelijke zwembad of de privé jacuzzi bij uw vakantiehuis. Of heerlijk wandelen , fietsen door de uitgestrekte bossen en heidevelden. Maar ook te paard over de vele aangelegde ruiter- en menroutes die de Veluwe rijk is. Het park heeft één ontvangstruimte De Happetapperij met daarin de receptie, een bar en een eetgelegenheid .

Meer informatie over dit verwenarrangement.

(Bezocht 293 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.