Menu
Handige Apps

Nieuw revolutionair toetsenbord

Toetsen

Fleksy is een nieuw, revolutionair toetsenbord, middels gepatenteerde technologie maakt het typen op elk apparaat snel, nauwkeurig en zo gemakkelijk dat je kunt typen zonder zelfs maar te kijken.

Gaat verder dan voorspellen
De kracht achter Fleksy is de unieke technologie op basis van geometrische intelligentie. Onnauwkeurig? Slordig typen? Geen probleem! Fleksy weet welk woord je bedoelt te typen, zelfs als je op de verkeerde letters tikt. De gepatenteerde technologie kijkt niet alleen naar de letters die je indrukt. Het kijkt naar waar je tikt en analyseert jouw typepatroon om het woord wat je wilde typen te vinden.

Er is niets zoals Fleksy. Het is zo slim dat je kunt typen zonder zelfs maar te kijken op je toetsenbord.

Uniek Swipestysteem
Met slechts een veeg van je vinger, kan je gemakkelijk zaken zoals interpunctie, spaties, enters, woorden toevoegen aan je persoonlijk woordenboek en nog veel meer bereiken. Het unieke swipesysteem verbetert het typecomfort en maakt het typen net zo makkelijk als het typen op jouw laptop.

Zie meer van je scherm
Personaliseer Fleksy naar je eigen wensen met meerdere lay-outopties om je scherm maximaal te kunnen gebruiken. Met het unieke swipesysteem kun je het toetsenbord minimaliseren tot 3 lijnen of er zelfs voor kiezen om het onzichtbare toetsenbord gebruiken zodat je 100% van je scherm ziet en toch nauwkeurig kan typen op je touchscreen.

Meer over Fleksy lees je hier!

(Bezocht 187 keer, 1 bezoeken vandaag)