Menu
Vergadering / Zakelijk Uit

32-Uurs vergaderarrangement in de Veluwse bossen

Even weg uit de dagelijkse sleur? Kom vergaderen bij deze verrassende locatie in Nunspeet, midden op de Veluwe. Goed bereikbaar en prachtig gelegen in de Veluwse bossen. Deze locatie is zeer centraal gelegen; op maar 400 meter van de A28.

Wij hebben diverse ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, brainstormsessies, trainingen, conferenties, beurzen, seminars, bedrijfsfeesten of relatiedagen.

Inspirerend zakendoen
In onze zalen zijn diverse vergaderopstellingen en combinaties van zalen mogelijk. Of het nu gaat om een dag of om een meerdaagse bijeenkomst; u kunt alle kanten op. Vanzelfsprekend zorgen wij dat de door u gereserveerde ruimte in de gewenste opstelling staat. Alle zalen zijn voorzien van airco, telefoon en wifi. Audiovisuele hulpmiddelen als een beamer, flipover en scherm staan gebruiksklaar voor u in de zaal.

Wij beschikken over 6 verschillende vergaderzalen + een Irish Pub voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest. Ook voor een congres tot maximaal 350 personen kunt u bij ons terecht!

Blokhut de Boomstronk
Één van onze vergaderzalen waar u bijzonder kunt vergaderen is Blokhut de Boomstronk.

Blokhut de Boomstronk is een unieke locatie voor feesten, partijen, recepties, zakelijke bijeenkomsten en nog veel meer. Onze gezellige blokhut beschikt over een prachtige serre en 2 open aarden voor extra sfeer en gezelligheid. Op het ruime privéterras met loungehoek is het heerlijk genieten en met de heaters is het ook in de wat koudere maanden comfortabel. En natuurlijk is blokhut de Boomstronk van alle gemakken voorzien zodat uw gasten niets te kort komen.

  • Voor groepen van 20 – 120 personen
  • Originele zaal voor feesten en bijeenkomsten
  • Grote keuze uit buffetten vers vanuit eigen keuken

Meer informatie over het 32-uurs Vergaderarrangement in de Veluwse bossen in Nunspeet

Op zoek naar een ander vergaderarrangement op de Veluwe? Bekijk onze Veluwe meetings.

(Bezocht 8 keer, 1 bezoeken vandaag)