Heb jij je telefoon ook continu bij je? Dan kan je er maar beter goed gebruik van maken! Speciaal voor jullie heb ik 3 hele handige, zakelijke apps op een rijtje gezet die ons veel tijd besparen. 

Office Lens
Office Lens wordt één van de beste apps van 2015 genoemd! Deze app kan gebruikt worden om een scan te maken van bijvoorbeeld een foto of document. De app herkent de afbeeldingen en de tekst en kan daardoor makkelijk omgezet worden. Het grote voordeel van deze app is, is dat je niet perse van voren een foto hoeft te maken. Wil je bijvoorbeeld een scan maken van een whiteboard, maar zit je er niet recht voor? Met deze app kan je een scan gewoon vanaf de zijkant maken!

Belangrijke functies:

  • Whiteboardmodus: foto’s knippen, en schaduwen en spiegelingen bijwerken.
  • Documentmodus: afbeeldingen perfect bijsnijden en kleuren.
  • De gescande afbeelding kan naar keuze worden opgeslagen in OneNote, OneDrive of lokaal op het apparaat.
  • Modus Visitekaartje: contactgegevens extraheren en opslaan in uw adresboek en OneNote. Deze functie werkt het beste met visitekaartjes in het Engels, Duits en Spaans. Ondersteuning voor meer talen is binnenkort beschikbaar.
  • U kunt afbeeldingen converteren naar bestanden in Word (.docx), PowerPoint (.pptx) of PDF (.pdf) die automatisch worden opgeslagen in OneDrive.

Download hier deze app voor Android of IOS.

Google Mijn Bedrijf
Deze app geeft jou de mogelijkheid om jouw bedrijf beter zichtbaar te maken op Google Maps en in de zoekmachine. Met deze app is het mogelijk om je bedrijfsnaam, adres, informatie, openingstijden en andere informatie over het bedrijf waar jij werkt aan te passen. Door steeds meer informatie toe te voegen vergroot je gemakkelijk de naamsbekendheid van het bedrijf. Bij de statistieken kan je zien hoeveel mensen het bedrijf zoeken en vanaf welke locatie. Tevens zie je direct de reviews die klanten achterlaten. Natuurlijk kan je hier direct op reageren.
Download hier deze app voor Android

Facebook Work Chat
Facebook heeft de ongekende populariteit van chatten op het werk opgemerkt en is met een eigen zakelijke Chat-app gekomen. De app is gebaseerd op Facebook at Work, een Facebookversie die uitsluitend gemaakt is voor bedrijven en zijn werknemers.

Met Work Chat kun je snel berichten sturen aan mensen in je bedrijf.

  • Stuur een bericht aan een van je collega’s of maak een groepschat met meerdere. Met chatheads kun je het gesprek volgen terwijl je andere apps gebruikt.
  • Zie een lijst met andere medewerkers en begin gemakkelijk nieuwe gesprekken.
  • Schakel meldingen uit wanneer je op vakantie bent of niet wilt worden gestoord.

Download hier deze app voor Android en hier voor IOS.

(Bezocht 616 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.