Op zoek naar een vergader-, beurs- of congreszaalzaal met karakter? Het Bavaria Brouwerijcafé laat u graag kennis maken met de “Koepelzaal”!

De Koepelzaal van het Bavaria Brouwerijcafé is uitermate geschikt voor een vergadering, (product)presentatie, minibeurs, relatiedag, klantendag, congres en/of andere bijeenkomst en heeft een capaciteit van maximaal 250 zitplaatsen. Daarnaast heeft u de beschikking tot gebruik van de geluidsinstallatie, een microfoon, een sprekersgestoelte, een beamer en een groot projectiescherm.
Ook is de Koepelzaal voorzien van een prachtige lichtkoepel, authentieke bar, wandschilderingen en goede verlichting wat zorgt voor een prettige karakteristieke werksfeer.

Wij ontzorgen u graag volledig tijdens de door u georganiseerde bijeenkomst, daarom bieden wij diverse vergaderarrangementen, lunchmogelijkheden, dinermogelijkheden en borrels. Verder beschikt de locatie over gratis WIFI, oplaadpunten voor smartphones en tablets en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wanneer u komt vergaderen bij het Bavaria Brouwerijcafé kan een bezoekje aan de Bavaria Brouwerij uiteraard niet ontbreken, deze Bavaria Biertour kan als informele break of afsluiting dienen. Waarna aansluitend aan de authentieke koepelzaalbar een Bavaria Pilsener kan worden gedronken en er geproost kan worden op de gemaakte toekomstplannen.

“PROOST” op een bezoek aan onze karakteristieke Koepelzaal!

Voor meer informatie bezoek onze website; www.bavariabrouwerijcafe.nl of bel naar 0499-425585.

(Bezocht 28 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.