We weten het eigenlijk allemaal al van koffie? Koffie is een van de meest onderschatte pijlers van ons zakelijke netwerk. Even koffie drinken, overleg bij de koffie, het koffie uurtje, koffie pauze, wil je nog meer van die koffie drink momentjes?

Ervaring leert dat de meest belangrijke beslissingen worden genomen bij het drinken van een kopje koffie of thee. Je kan het zelfs traditie noemen! Maar hoe is de voorziening van dit ‘heilige’ drankje eigenlijk geregeld bij jullie op kantoor? Veelal is dit bij bedrijven een ondergeschoven kindje. Er is namelijk steeds meer een trend gaande naar het ambachtelijk zetten van een kopje koffie op kantoor. Hoe wordt deze trend bij jullie eigenlijk ingevuld?

Echte kwaliteitskoffie wordt gezet door een zogenaamd Barista, gebruik makend van een ‘piston’ machine zoals bekend uit de horeca. Veelal houden bedrijven het nog bij een Senseo of een vriesdroog koffie machine en daarvan houdt de kwaliteit veelal niet echt over. Hoeveel mooier zou het zijn de koffie beleving op het kantoor te introduceren en te genieten van een echt kopje kwaliteitskoffie. Er komen steeds meer bedrijven die dit aanbieden en daarmee andere bedrijven kunnen voorzien van een echt stukje koffie beleving op de werkvloer. Wat te denken van een piston koffie machine op kantoor met een bijbehorende Barista cursus of in ieder geval een verse bonen machine? Dat maakt het koffie halen weer leuk om nog maar te zwijgen van de smaak verbetering. Daar wordt toch iedere koffiedrinker vrolijk van!

(Bezocht 181 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.