Thema

Culinair

Thema

Sterrenchef.com is het professionele bureau om een bekroonde Chef te boeken voor uw evenement. Een Sterren Chef op uw evenement is een toegevoegde waarde en geeft uw evenement extra exclusiviteit. U kunt de Sterren Chef boeken voor uw diners, lunches, recepties en alle events waar eten in een hoog vaandel staat.

Heeft u een belangrijke boardmeeting? De kookkunsten en aanwezigheid van een Sterren Chef laat zien dat u, uw relaties extra waardeert én brengt u tot een succesvoller resultaat.

Met veel passie bereiden onze Chefs de lekkerste gerechten. Wij zorgen voor de organisatie en eventuele benodigdheden zodat de Chefs zich puur kunnen richten op het creëren van culinaire hoogstandjes.  

Sterren Chef onderscheidt zich doordat al onze Chefs met minimaal 1 Michelinster zijn onderscheiden. Dat zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw relaties.

Want zoals u weet, de liefde gaat door de maag.

Voor meer informatie, bezoek dan de website: www.SterrenChef.com

In drukke tijden kan het voor jou of voor andere medewerkers wel eens nodig zijn om over te werken. In het geval van overwerk biedt een werkgever meestal de gelegenheid tussendoor te eten, en zal het laten bezorgen ook bekostigen. Waar vroeger in deze gevallen meestal pizza werd besteld, is het een veel beter idee om sushi te bestellen.

Sushi: gemakkelijk en gezond tussendoor

Waarom je beter kunt kiezen voor sushi als je op kantoor even tussendoor iets wilt eten? Er zijn vele verschillende soorten sushi met zowel vis, vlees als groenten, zodat er altijd wel iets is dat iemand lekker vindt. Daarom doe je met sushi ook vegetariërs en mensen die vlees maar wel vis eten veel plezier. De afwisseling in soorten sushi zorgt er bovendien voor dat je met meer smaak eet. Sushi is licht verteerbaar, waardoor je geen last hebt van vermoeidheid na het eten omdat je spijsvertering veel energie aan je lichaam vraagt. Daarnaast zit verse sushi ook nog eens boordevol gezonde vitaminen en onverzadigde vetzuren in vooral vette vis, zodat je daarna weer vol energie aan de slag kunt. En sushi is natuurlijk het ultieme hap-slik-klaar-maaltje!

Het gemak van sushi laten bezorgen

Als jij of jullie al moeten overwerken, is het geen optie iemand te moeten missen die eten gaat halen. Daarom is het zo gemakkelijk dat je sushi snel kunt laten bezorgen. Zo kun je na het bestellen lekker door werken totdat het bezorgd wordt, en kun je dan genieten van een welverdiende pauze voordat je weer verder aan de slag gaat. Bezorgen is tegenwoordig mogelijk in alle grote steden, maar in veel plaatsen ook op verder weg gelegen bedrijventerreinen. Zo kun je bijvoorbeeld sushi in Den Bosch laten bezorgen, maar ook in of rond Utrecht, Eindhoven, Groningen of Amsterdam. Omdat sushi geen warm product is, loop je geen kans op afgekoelde maaltijden tegen de tijd dat ze bezorgd worden. De smaak van sushi komt zelfs het best tot zijn recht een halfuur nadat de ingrediënten uit de koeling gehaald zijn.

Welke sushi kun je bestellen?

Het aanbod van de verschillende soorten sushi die zaken op hun kaart hebben bestaan verschilt. Over het algemeen zijn meestal nigiri, gunkan, futomaki, hosomaki, temaki, inside out rolls en sashimi te bestellen. Omdat in sushi minder groente verwerkt zit dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, is het aan te raden een salade, goedgevulde groentesoep of sojaboontjes erbij te eten.

We weten het eigenlijk allemaal al van koffie? Koffie is een van de meest onderschatte pijlers van ons zakelijke netwerk. Even koffie drinken, overleg bij de koffie, het koffie uurtje, koffie pauze, wil je nog meer van die koffie drink momentjes?

Ervaring leert dat de meest belangrijke beslissingen worden genomen bij het drinken van een kopje koffie of thee. Je kan het zelfs traditie noemen! Maar hoe is de voorziening van dit ‘heilige’ drankje eigenlijk geregeld bij jullie op kantoor? Veelal is dit bij bedrijven een ondergeschoven kindje. Er is namelijk steeds meer een trend gaande naar het ambachtelijk zetten van een kopje koffie op kantoor. Hoe wordt deze trend bij jullie eigenlijk ingevuld?

Echte kwaliteitskoffie wordt gezet door een zogenaamd Barista, gebruik makend van een ‘piston’ machine zoals bekend uit de horeca. Veelal houden bedrijven het nog bij een Senseo of een vriesdroog koffie machine en daarvan houdt de kwaliteit veelal niet echt over. Hoeveel mooier zou het zijn de koffie beleving op het kantoor te introduceren en te genieten van een echt kopje kwaliteitskoffie. Er komen steeds meer bedrijven die dit aanbieden en daarmee andere bedrijven kunnen voorzien van een echt stukje koffie beleving op de werkvloer. Wat te denken van een piston koffie machine op kantoor met een bijbehorende Barista cursus of in ieder geval een verse bonen machine? Dat maakt het koffie halen weer leuk om nog maar te zwijgen van de smaak verbetering. Daar wordt toch iedere koffiedrinker vrolijk van!

Het is weer vrijdagmiddag en dat betekent dat wij weer een leuke tip voor jullie klaar hebben staan. Deze keer een tip die jou kan helpen met het organiseren van een personeelsuitje!

Nu het mooie weer eraan komt is het heerlijk om eens met je collega’s er op uit te gaan. En ben jij bezig met het bedenken van een leuk uitje? Wat dacht je van gezellig met z’n alle dineren? Dit kan zelfs met leuke groepsspellen en verschillende soorten thema’s. Kijk voor diner arrangementen op bedrijfsdiner.nl.

Heb jij een goede tip die je graag met andere secretaresses wil delen? Of heb je iets meegemaakt waarvan je zelf vindt dat je het goed opgelost hebt? Laat het ons weten en mail je tip naar l.kraaijeveld@businessbookers.nl

De meeste vrouwen zijn gek op chocolade! In deze workshop gaan jullie heerlijk aan de slag met de allerlekkerste chocolade.

Na een korte uitleg over cacao en chocolade worden jullie stap voor stap meegenomen in de wondere wereld van het bonbons maken.
Na het voorbewerken van de vormen creëren jullie je eigen vulling, en worden na het storten de bonbons nog versierd.
Met de overgebleven chocolade kunnen we nog volop andere chocoladevariaties maken.

Het eindresultaat gaat uiteraard mee naar huis om ook het thuisfront van u creaties mee te laten genieten!

Maak een keuze uit één van de vele workshops op Smallevents.nl

Een culinair bedrijfsuitje in het centrum van Den Bosch. Samen met je groep gaat je genieten van 3 heerlijke gerechten in 3 verschillende restaurants. Wanneer je het hoofdgerecht op hebt loop je met je eigen gids door de straatjes en langs de grachten na de volgende locatie en ondertussen vertelt hij prachtige verhalen en anekdotes over de plekjes waaraan je voorbij komt.

Ook zin in een lopend buffet?