Menu
Vergadering

Meerdaags vergaderen aan de Zuid-Hollandse kust

Vergaderen aan de Zuid-Hollandse kust

Voor een meerdaagse vergadering of training is deze bijzondere locatie in Rockanje zeker een aanrader. Met 4 vergaderzalen en 67 kamers kunt u hier uitstekend vergaderen of een inspirerende training geven. Met het strand op loopafstand is het heerlijk even er uit te lopen. In het hotel kunt u ’s avonds uitstekend dineren en in de ochtend genieten van een uitgebreid ontbijt. Interesse  om te vergaderen aan de Zuid-Hollandse kust? Lees hier dan meer over meerdaags vergaderarrangement aan de Zuid-Hollandse kust!

Vergaderlocatie aan de kust

Vergaderen aan de kust van Voorne-Putten en slechts 400 meter van zee. Dit hotel staat in een natuurlijk decor van bos en duinen. Dit stijlvolle hotel is een voormalige heerlijkheid en een badplaats gelegen aan de Noordzeekust, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Nergens vindt u een grotere variatie in belevenissen en ervaringen. Van brede zandstranden, unieke natuurgebieden, historische havens tot moderne architectuur. Het hotel ligt op maar 400 meter afstand van het strand en middenin het schitterende Voornes Duin. Geniet van de rust en de ruimte of zoek de gezelligheid op in de stadjes Brielle en Hellevoetsluis.

Vergaderen aan de Zuid-Hollandse kust.

Vergaderzalen en hotelkamers

Deze locatie beschikt over 4 vergaderzalen die voor zowel kleine als grote groepen, tot 70 personen, geschikt zijn. Alle vergaderzalen hebben een eigen thema waarbij de prachtige omgeving centraal staat. Verder zijn alle vergaderzalen voorzien van audiovisuele middelen en kunnen wij in samenspraak met u de ruimte naar wens inrichten. De hotelkamers zijn verdeeld over 2 gebouwen, het hoofdgebouw en het duingebouw, met 2 verdiepingen. De meeste kamers hebben zicht op ons schitterende zwembad, de duinen of het bos. Het hotel beschikt over zowel 2-persoonskamers als 1-persoonskamers. Elke kamer is voorzien van een eigen badkamer, een comfortabel bed en prachtig uitzicht.

Meer informatie over vergaderen aan de Zuid-Hollandse kust? Bekijk dan hier dit meerdaags vergaderarrangement aan de kust van Zuid-Holland!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850

(Bezocht 3 keer, 1 bezoeken vandaag)