Menu
Erop uit met collega's

Creatieve workshops op locatie – in Noord-Holland

Creatieve workshops op locatie

Bent u tijdens uw bedrijfsweekend of vergaderbijeenkomst op zoek naar een creatieve break? Wij bieden vele unieke workshops aan, voor elk team! Van een kookworkshop, tot een workshop fotografie met uw smartphone of een cocktailworkshop. Wij komen met onze workshops graag op locatie in Noord-Holland. Meer weten over de mogelijkheden van alle workshop? Lees dan hier over de creatieve workshops op locatie in Noord Holland.

Creatieve workshops op locatie

Wij organiseren leuke en creatieve workshops. Denk hierbij aan een workshop fotografie met een smartphone, een workshop haka of een workshop cocktails shaken.
Dankzij dit uitgebreide aanbod kunnen zit er voor ieder team een perfect uitje bij. Alle workshops zijn uiteraard creatief en leerzaam. 

De workshops worden aangeboden op verschillende locaties en kunnen hierdoor goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld een teamuitje of een bedrijfsfeest. Het enige wat u hoeft te doen is een dag en een tijdstip bepalen en dan zorgen wij voor de rest. Heerlijk hé?

Creatieve workshops op locatie

Keuze uit de volgende activiteiten:

  • Fotografie workshop met je smartphone
  • Workshop gitaarspelen onder begeleiding van één van Nederlands beste gitaarspelers.
  • Cocktailworkshop
  • Kookworkshop

Al deze activiteiten zijn onder begeleiding door minimaal één van onze eventmedewerkers en/of een professional die de activiteit uitvoert samen met de groep.
Iedere deelnemer, kan kiezen uit één, twee of drie activiteiten. Het minimaal aantal deelnemers per groep is 20 personen.

Meer informatie over de creatieve workshop op locatie. Bekijk dan hier dit Creatieve workshop op locatie – teambuildingsuitje in Noord-Holland.

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850

(Bezocht 1 keer, 1 bezoeken vandaag)