Menu
Administratie

Hoe verloopt het contact met Deurwaarders en Incassobureaus?

Heeft u ook last van slecht betalende klanten? Staan rekeningen lange tijd open, terwijl u het idee heeft dat de klant deze wel zou kunnen betalen? Dan is het wellicht tijd om eens te kijken naar het inschakelen van een incassobureau en of deurwaarden.

Meestal willen bedrijven deze stap zo lang mogelijk uitstellen, omdat het vaak niet ten goede komt aan de relatie tussen organisatie en klant, maar soms is er geen andere keus om toch uw geld te krijgen.

Wilt u ook de stap maken om de niet betaalde facturen onder te brengen bij een incassobureau dan is het nodig dat u een dossier aanmaakt van de openstaande facturen van een bepaalde klant, een overzicht van de gestuurde aanmaningen en eventuele overige correspondentie. Het incassobureau of ook wel deurwaarderskantoor gaat dan voor u aan de slag.

U zult ervaren dat uw lang openstaande facturen uiteindelijk toch betaald worden en u zelf de vervelende gesprekken met de klant niet meer hoeft aan te gaan.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de kosten die er verbonden zijn aan het inschakelen van een Deurwaarderskantoor informeer dan eens bij Huyer incasso. Zij incasseren in heel Nederland, u kunt dus ook al uw incassovorderingen buiten de regio bij ons uit handen geven.

(Bezocht 284 keer, 1 bezoeken vandaag)