Menu

De herfst is een kleurrijk jaargetijde, dat is een van de meest opvallende kenmerken. De kleur van de blaadjes aan de bomen veranderen langzaam van groen naar geel of rood en vallen langzaam maar zeker van de bomen af. Paddenstoelen komen na hun afwezigheid weer boven de grond uit, en wolkenvelden geven spectaculaire tekeningen in de lucht. Genoeg redenen om heerlijk te gaan genieten van de natuur. Wij selecteerden hiervoor een aantal leuke seizoenstoppers.

1. 4-daags Herfst in Drenthe arrangement
In Drenthe is veel te zien en te doen. Vanuit hotel abdij De Westerburcht kunt u heerlijke fiets- of wandeltochten maken langs de Drentse vennen en door de bossen. Maar u kunt ook een bezoek brengen aan het Noorder Dierenpark in Emmen, de Drentse Glasblaozer, Speelstad Oranje (het grootste overdekte attractiepark van Nederland) of het Hunebedden Informatiecentrum.

2. Sandton Seizoens Feeling
In de herfst kun je naar hartelust uitwaaien aan de brede stranden van Terschelling, de duinen verkennen of een van de pittoreske plaatsjes bezoeken. Sandton hotel Paal 8 ligt bovenop de duinen van West aan Zee aan de ongerepte kust van Terschelling. Kilometers duingebied omgeven het hotel en bij mooi weer is de kustlijn tot aan Harlingen te zien.

3. 3=2 Seizoensaanbieding in Zeeland
Geniet deze herfst en winter van een voordelig weekendje weg in Zeeland. U verblijft 3 nachten en u betaalt er slechts 2! De omgeving is een waar paradijs voor zowel de wandelaar als voor de fietsliefhebber.Zo kunt u heerlijk fietsen door de polders, langs de zeedijken, een rondje om het Veerse Meer of om Oosterschelde (beide ong. 60km.) en genieten van de fantastische vergezichten

4. Wild eten in de Achterhoek
Het hotel is gelegen in de Achterhoek, een streek die in het najaar en de winter veel te bieden heeft! Heerlijk genieten van de herfstkleuren of het winterse karakter. De prachtige natuur en dit heerlijke wildarrangement laat u echt genieten. Kom het zelf ervaren! Ontvang nu het Kookboek Wild! met vele Wildrecepten.

5. Aanbieding Fiets, Sauna & Diner Weekend
Profiteer nu van deze speciale Herst & Winteraanbieding en kom genieten in Renesse. Een heerlijke plek om even tot jezelf te komen. Geniet van een heerlijk avondje tafelen, stap op de pedalen en laat de eucalyptusdampen uit de sauna u doen smelten. Schouwen – Duiveland het voormalige meest noordelijke eiland van Zeeland met zijn fraaie bossen en weidse zilte stranden is een heerlijke plek om even tot jezelf te komen.

Hier vindt u nog meer speciale seizoensaanbiedingen om er lekker even tussen uit te gaan!

(Bezocht 78 keer, 1 bezoeken vandaag)