Menu
Nieuwsberichten

Twinfield kondigt nieuw vriendelijker gezicht aan

Twinfield kondigt een nieuwe versie van online boekhouden aan, Twinfield versie 6, met een volledig vernieuwde gebruikersinterface. Het grote verschil met de huidige versie is het verbeterde gebruikersgemak waardoor accountants en ondernemers makkelijker en efficiënter online kunnen boekhouden. Op 21 februari gaat Twinfield versie 6 stapsgewijs live.

Bij Twinfield versie 6 heeft er een volledige redesign van de interface plaatsgevonden. Het menu is opgefrist en meer functiegericht ingedeeld waardoor bijvoorbeeld het controleren van de BTW-aangifte wordt vergemakkelijkt. Het nieuwe menu zorgt voor een verbeterde navigatie en daarnaast zijn de mogelijkheden rondom XBRL-aangiften uitgebreid.

In de afgelopen tien jaar heeft de online boekhoudspecialist een marktleiderspositie weten te verwerven binnen Europa met ruim 80.000 administraties. ‘Als je deze positie hebt en je bent marktleider, dan moet je vooruitstrevend zijn. Ons doel is om het voor de boekhouder en ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken, zodat hij meer kan doen in minder tijd. Met Twinfield versie 6 blijven dezelfde functionaliteiten van kracht, maar met een vriendelijker gezicht’, licht André Kwakernaat, oprichter van Twinfield, toe.

Over Twinfield
Twinfield International N.V. is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa. Op dit moment worden er meer dan 80.000 administraties via Twinfield gevoerd in 22 landen. Online boekhouden via Twinfield richt zich op flexibel boekhouden voor zowel kleine- als grote organisaties. Hierbij wordt op een efficiënte, veilige en directe manier informatie gedeeld met een administratie- of accountantskantoor. Voor meer informatie zie www.twinfield.nl

(Bezocht 41 keer, 1 bezoeken vandaag)