Welke kleur nagellak jij op je nagels hebt zegt alles over jouw persoonlijkheid. Het klinkt gek, maar je handen verraden in een oogopslag wie jij bent.

Sommige vrouwen zorgen ervoor dat de kleur nagellak precies bij hun kleding past terwijl andere vrouwen hier vol tegenin gaan. Wat betekent de kleur van jouw nagellak en wat straal jij uit? Of wil jij dat mensen op een andere manier naar jou kijken. Lees hier wat je met de verschillende kleuren uitstraalt!

  • Rood: Vrouwen die rode nagels hebben komen enerzijds netjes en glamorous over en anderzijds eigenzinnig. Niet alleen creatieve, maar ook serieuze vrouwen dragen rode nagellak.
  • Grijs: Grijs wordt vaak gedragen door vrouwen met een passie voor sport of muziek en door vrouwen die wel tegen een stootje kunnen. Donkergrijs is neutraal maar je maakt wel een duidelijk statement. Grijs staat voor stoer en modieus en is ondertussen ook nog stijlvol.
  • Blauw: Blauw en dan met name fel blauw valt op en staat in de spotlight. Vrouwen die blauw dragen zijn veelal op zoek naar nieuwe trends. Qua karakter zijn deze vrouwen erg uitgesproken maar houden dit toch vaak voor zichzelf.
  • Groen: Door groen te dragen willen vrouwen laten zien dat ze anders zijn. Deze vrouwen zijn zich vaak erg bewust van de natuur om zich heen en durven als het nodig is voor zichzelf te kiezen. Handig aan groen is dat het bij veel kleuren past en je daardoor weinig van nagellak hoeft te wisselen.
  • Donkerbruin: Vrouwen die zichzelf net even iets anders voor willen doen dragen vaak bruin. Vaak willen zij iets ouders lijken of hebben een muur(tje) om zich heen. De bruine kleur zorgt voor een sterke uitstraling terwijl deze vrouwen vaak gevoelig zijn en slechts enkele mensen toelaten tot hun daadwerkelijke gevoelens.
  • Roze: Vrouwen met knalroze nagellak durven zichzelf te laten zien, lachen veel en vinden beauty belangrijk. Roze is dus voor echte Girly vrouwen.

Straal jij op je werk wel uit wat je uit wil stralen? Zo niet, trek dan snel de kast open en lak je nagels in een andere kleur!

 

(Bezocht 1.364 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.