Misschien wordt het nog niet bij ieder bedrijf even hardop uitgesproken, maar iedereen heeft een aantal voorkeuren waar een vergadering toch wel aan moet voldoen. Wij zijn eens even in alle vergaderwensen gedoken en hebben hier een top 5 van gemaakt!

  1. Betrouwbaar internet met een grote bandbreedte is toch niet meer te missen. Alle deelnemers van een vergadering willen met 2 a 3 apparaten gratis op de WiFi kunnen werken.
  2. Vergadering buiten de deur. De behoefte aan vergaderingen buiten de deur nemen toe, even een andere omgeving voor nieuwe ideeën.  Voordeel is ook dat je je helemaal op de vergadering kan concentreren, doordat je niet door iedereen gestoord wordt voor met kleine vragen.
  3. Unieke locaties, bijvoorbeeld vergaderen in een kasteel,voetbalstadion of op een boot. Een beleving moet bij een vergadering centraal staan. Een locatie waar nog lang over nagepraat wordt.
  4. Teambuilding is belangrijk en wordt steeds belangrijker. Door een vergadering te combineren met een teambuildingsactiviteit heb je behalve een leuke en creatieve break waarbij je wel veel energie opdoet, maar versterk je ook de onderlinge contacten.
  5. Bewuste hapjes en drankjes. Gezond en verantwoord eten en drinken spelen een steeds belangrijkere rol, niet alleen in het dagelijks leven, maar ook tijdens vergaderingen. Bedrijven willen tijdens een professionele bijeenkomst gezonde tussendoortjes en een gezonde lunch.

 

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie die aan deze vergadertrends voldoen? Neem dan eens een kijkje op www.vergaderen.nl 

(Bezocht 205 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur