Menu
Nieuwsberichten / Vergadering

Vergaderen op het platteland

Zoekt u een landelijke vergaderlocatie? Terug naar de basis, zonder al te veel poespas? Een locatie omgeven door een prachtige natuurlijke omgeving die zorgt voor een rust, ruimte en inspiratie.

Boerderij
Wat is er dan beter dan daadwerkelijk vergaderen op een boerderij. In ons aanbod is er vast en zeker een passende boerderijlocatie voor uw volgende vergadering. Veel boerderijen zijn nog in oorspronkelijke stijlen van vroeger en ademen een rijke historie uit. Geef de geitjes melk en help mee met het voeren van de koeien. De geur van hooi en net gemaaid gras en het zachte loeien van de koeien. Er is genoeg ruimte om met wat grotere groepen of juist met kleinere groepen te gaan vergaderen. Een vergadering op de boerderij laat zich kenmerken door een ongedwongen en intieme sfeer.

Landgoed
Laat u inspireren en kom vooruit in alle rust in de prachtige natuur. De landgoederen liggen dichtbij de stad, maar veelal toch midden in de natuur. Ze hebben allemaal een eigen geschiedenis met bijbehorende verhalen en personen. In de meeste landgoederen zijn nog veel elementen terug te vinden uit het verleden. De oprijlaan, een oude haard, een bibliotheek of een balzaal. Juist deze dingen maken de locatie uniek. De zalen met haar hoge ramen en schilderijen zijn bij uitstek geschikt voor vergaderingen.

Kasteel
Kastelen werden in de Middeleeuwen gebouwd om zich te verweren tegen aanvallen van buitenaf. Een kasteel werd bewoond door een heer, zijn gezin en knechten. Op dit moment zijn veel kastelen ingericht als museum en zijn te bezoeken. Sommige kastelen herbergen een trouwzaal, geven concerten of hebben tentoonstellingen. Dat is natuurlijk niet voor niets, want in kastelen kun je het verleden nog opsnuiven. Het is de rijke omgeving van weelde en luxe. Eikenhouten lambrizeringen, dikke handgeknopte tapijten, kroonluchters. Daarom is het ook een perfecte locatie voor een brainstormsessie of vergadering.

Extra mogelijkheden
De meeste vergaderlocaties op het platteland beschikken over extra mogelijkheden zoals draadloos internet, outdoor activiteiten en zwem- en sportfaciliteiten. Deze extra mogelijkheden zijn allemaal te combineren met ons ruime aanbod aan vergaderarrangementen.

Kijk op Vergaderen op het Platteland voor arrangementen in de buitenlucht.

(Bezocht 105 keer, 1 bezoeken vandaag)