Menu
Vergaderen en overnachten / Vergadering

Vergaderen op de Hei – Top locatie

Vergaderlocaties op de Veluwe

Voor een heisessie bent u bij ons aan het juiste adres. Top locaties waar u in alle rust en prachtige natuur vorm kunt geven aan succesvolle bijeenkomsten. Uitstekend gastheerschap in combinatie met prachtige locaties en omgeving zorgen voor een zeer geslaagde bijeenkomst. Kom vergaderen op de hei!

Aan de rand van de Veluwezoom ligt een bijzondere locatie waar gastvrijheid en rust hoog in het vaandel staat.

TIP 32-uurs Vergaderarrangement op de Veluwe  – Overnachten in luxe chalets

Lees hier meer over de locaties waar u kunt vergaderen op de hei!

De Peel

De Peel is een grotendeels verdwenen hoogveengebied op de grens van de Nederlandse provincies Noord-Brabant en Limburg. Door stagnatie van regenwater kon er veenvorming plaatsvinden, de turf gebruikte men als brandstof. In de twintigste eeuw groeide het besef dat men iets onvervangbaars aan het vernietigen was. De restanten van de veengebieden worden tegenwoordig als natuurreservaten beschermd. Nog steeds is de Peel een prachtig natuurgebied waar veel te zien is. Maak na uw meeting een wandeling met een gids.  De gids laat u op boeiende wijze kennis maken met de waarden en wetenswaardigheden van het gebied.

Salland

Salland is een prachtig natuurgebied in Overijssel. Het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug is een gedeelte van de heuvelrug die tussen Hellendoorn en Holten ligt. De heuvelrug is een zeer indrukwekkend onderdeel van het Overijsselse landschap. Van ver is hij al te zien. Vanaf de heidevelden zijn er vele vergezichten. Ook de bossen in dit gebied zijn voor Nederlandse begrippen uitgestrekt. Verder is het kasteeltje de Sprengenberg een markant punt in het landschap. Vergaderen te midden van het Twentse Coulisselandschap in Overijssel is een unieke ervaring!

Drenthe

Nationaal Park Dwingelderveld is een Nationaal park in de Nederlandse provincie Drenthe dichtbij Dwingeloo en Ruinen. Het zijn de hoogteverschillen die het Dwingelderveld zo spannend maken, natte slenken en droge zandruggen wisselen elkaar af. Deze afwisseling laat zich aflezen aan de planten en dieren die er voorkomen. Het Dwingelderveld staat internationaal bekend als het belangrijkste natte heidegebied in West-Europa. Uw vergadering, training, productpresentatie of cursus wordt gecomplimenteerd door de kracht van de natuurlijke omgeving en sportieve afwisseling.

Extra mogelijkheden

Veel van de vergaderlocaties op de hei beschikken over extra mogelijkheden zoals draadloos internet, outdoor activiteiten en en sportfaciliteiten. Deze extra mogelijkheden zijn allemaal te combineren met ons ruime aanbod aan vergaderarrangementen. De locaties op de hei bieden u een inspirerende en ontspannende omgeving voor uw bijeenkomst.

Klik op Vergaderen op de Hei voor de beste tips en ideeën.

(Bezocht 415 keer, 1 bezoeken vandaag)