De secretaresse is de spil op kantoor, daarin verandert niets. Wat moeten de manager, collega’s, klanten en relaties zonder haar? Ze ontzorgt, is energie, maar zorgt ook voor verrassing. Inspiratie haalt ze overal vandaan, de allerleukste tips krijgt ze van Nel, die er tegenwoordig lustig op los blogt. Lees hier de laatste blogs van Nel!

Dag lieve collega,

Even een kattenbelletje van mij. Het is al weer veel te lang geleden dat we elkaar spraken. Hoe komt het toch dat we zo weinig tijd hebben, dat het altijd maar rennen en vliegen is voor de baas? Die van mij waardeert het hoor, dat weet ik zeker. Hij noemt me nog elke dag zijn lieveling. Terwijl zijn Annie thuis de vierde krijgt, zeer binnenkort. Maar je kent de baas. Die denkt natuurlijk, als ik Nel maar een beetje kietel, rent ze wel. Nou, ik kan je verklappen dat Nel er schoon genoeg van heeft. Ik heb andere plannen, ik wil hogerop. Maar voor het zover is heb ik reuze zin om er binnenkort uit te breken. Voor een dagje maar hoor. Wat denk je, kunnen we elkaar treffen dan? Wat zou dat heerlijk zijn, wat tijd om bij te kletsen, tijd voor onszelf, net als vroeger op de MULO. Ik weet een leuke locatie voor onze afspraak. Kijk maar even op mijn site, dan zien we elkaar binnenkort vast en zeker. Ik zou het verrukkelijk vinden je weer eens te zien, verheug me er enorm op!

Groeten van Nel

Ps. Ik bedenk ineens; misschien weet je nog wel een collegaatje die het eveneens even helemaal gehad heeft, er nodig op uit moet. Gun haar zo’n dagje, vul hier haar gegevens in dan ontvangt ze per omgaande een vrijkaart voor het Nederlands Openluchtmuseum en je ontvangt zelf ook nog een cadeautje! 

(Bezocht 334 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.