Dinsdag 4 juni staat er weer een LetsMeet Event op het programma.
LetsMeet Events zijn gratis netwerk events voor secretaresses waarbij je kennis maakt met een locatie en/of activiteit vaak in combinatie met een interessante lezing of workshop. Uiteraard is er ook mogelijkheid om te netwerken.

Dit keer zijn we te gast bij Skydive in Roosendaal waar je een teamuitje of relatiedag perfect kunt combineren met een vergadering of brainstorm sessie. Tijdens het LetsMeet Event wordt een interessante, leerzame en nuttige workshop gecombineerd met de leukste activiteit die je nog nooit gedaan hebt…

Je woont een workshop bij van Hugo Bakker (Peak Professionals), waar wordt ingegaan op de verbetering van de communicatie tussen jou en je manager.
Leerzaam en interessant, en natuurlijk de volgende dag al toepasbaar in je werk.
Vervolgens krijg je de kans om te indoor skydiven, waarbij je uiteraard begeleid wordt door onze ervaren instructeurs. Iedereen kan indoor skydiven! Na afloop is er gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje in het Eetcafé.

Kijk voor meer informatie over het programma en hoe je je aan kunt melden op LetsMeet.nl maar wacht niet te lang want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en VOL is VOL!

(Bezocht 202 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.