Vanaf 17 maart 2016 is het meest creatieve en inspirerende spektakel ter wereld te bewonderen in Amsterdam. Maak van Amaluna een totaalbeleving door de show te combineren met een arrangement. Een bijzonder uitje voor uw medewerkers of relaties.

Amaluna neemt haar publiek mee naar een mysterieus eiland, geregeerd door Godinnen en geleid door de cyclus van de maan. Hun koningin, Prospera, leidt de ceremonie voor het volwassen worden van haar dochter door een plechtigheid die vrouwelijkheid, vernieuwing, wedergeboorte en evenwicht eert. Dit markeert de overdracht van inzichten en waarden van de ene generatie op de volgende. In de nasleep van een storm die Prospera had veroorzaakt, landt een groep van jongemannen op het eiland. Dit zet een episch en emotioneel liefdesverhaal in gang tussen Prospera’s dochter en een moedige jonge bewonderaar. Hun liefde zal echter op de proef worden gesteld. Het koppel komt voor verschillende zware beproevingen te staan en zullen tegenslagen te verwerken krijgen voordat ze wederzijds vertrouwen en harmonie vinden.

Bedrijfsuitje of relatie-evenement
Maak van Amaluna een totaalbeleving door de show te combineren met een arrangement. Een bijzonder uitje voor uw medewerkers of relaties. De Arjan van Dijk Groep is al ruim twintig haar de vaste hospitality-partner van Cirque du Soleil. Voor Amaluna zijn er verschillende arrangementen samengesteld:

Amaluna lounge (van 4-80 gasten)

  • Toegangsbewijs (te combineren met elk type ticket)
  • Stijlvol ontvangst, 45 minuten voorafgaand aan de show, met dranken uit Hollands assortiment en heerlijke hapjes
  • Toegang tot de Lounge-area.

Prijs vanaf; € 66,00* p.p.
Reserveer nu

VIP Rouge arrangement

  • De beste plaatsen onder de Big Top (Premium Level)
  • Verhoog de intrige met heerlijke wijnen en hapjes.
  • Exclusieve toegang tot de VIP Area voorafgaand aan de show en in de pauze
  • Gereserveerde garderobe, toegang tot het terras, privé-sanitair
  • Persoonlijke begeleiding door een gastvrouw of -heer

Prijs: € 210,00* p.p.
Reserveer nu

Indien gewenst zijn er ook mogelijkheden om een privé-show te boeken. De hele show is dan exclusief voor uw gezelschap. Neem hier contact met ons op zodat we samen met u een event op maat kunnen samenstellen.

Groepskorting
Liever Amaluna bezoeken zonder hospitality-arrangement? Profiteer dan van de speciale groepskortingen voor gezelschappen vanaf 12 gasten.
Reserveer nu

(Bezocht 68 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.