Menu
PA.NL Beauty Test

Nieuwe Thermen Fonteyn van Stadsparkhotel getest

Het is volop herfst. Buiten is het koud en er gaat geen dag voorbij of de paraplu moet mee. Niet echt aangenaam voor lichaam en geest. Tijd dus om heerlijk te genieten van een luxe beautydag met overnachting! Brigit en Marloes pakken opgewekt hun koffer in en testen voor ons het Noorderlichtarrangement van Beauty.nl.

Vroeg in de morgen rijden we door de oude binnenstad van Bergen op Zoom en op nog geen 500 meter hiervandaan ligt het Stadsparkhotel, een geweldige viersterren hotelaccommodatie. We konden van tevoren kiezen of we de beautybehandelingen op de aankomstdag of de vertrekdag wilden. Omdat Marloes de volgende dag niet onder een vergadering uit kon, besloten we ons op de dag van aankomst in de watten te laten leggen. Bij de receptie kunnen we gelukkig meteen inchecken en gaan we naar onze kamer om de koffers neer te zetten. Wat een ruimte! We hebben twee single bedden en een mooie badkamer met bad.

Beautyprogramma
Het is nog vroeg en het programma begint niet direct. In het restaurant krijgen we alvast een kopje koffie met een heerlijke streeklekkernij en we kijken onze ogen uit! We zien allemaal verschillende baden, douches, sauna’s, massagesalons, een fitnessruimte en nog veel meer. We mogen hier twee hele dagen gebruik van maken. Na de koffie hebben we nog genoeg tijd om lekker de sauna in te gaan. Ik ga lekker onder de zonnebank, want mijn zomerse kleurtje is ver te zoeken. Marloes kiest voor de massagestoel. Zij heeft thuis een zonnebank en wil wel eens wat anders.

Schoonheidsbehandeling met de producten van Decléor
Als we hier mee klaar zijn is het tijd voor de eerste behandeling. We kunnen kiezen uit een sportmassage, ontspanningsmassage, aromamassage of een hot-stone massage van circa 50 minuten. Ik kies voor de aromamassage, want dat klinkt wel erg spannend. Marloes kiest voor de ontspanningsmassage. De aromamassage valt zeker in de smaak. Elk gevoel van spanning verdwijnt als sneeuw voor de zon en de aromatische en essentiële oliën brengen mij volledig tot rust. Marloes is ook verrukt over de ontspanningsmassage. Haar hele lichaam en geest komen los van de dagelijkse stress op haar werk!

Gezamenlijk Rasul Ritueel
Nadat we beiden tot rust zijn gekomen staat het Rasul ritueel op de planning. Deze Rasul is verrijkt met geneeskrachtig mineraal bronwater, wat essentiële mineralen bevat voor het lichaam. Na deze geweldige ervaring krijgen we als afsluiter een lekker kopje verse muntthee.

Eten in het centrum
Na deze geweldige beautydag krijgen we een heerlijk viergangen keuzemenu in het 15e eeuwse Stadspaleis in het centrum van Bergen op Zoom. Na uitgebreid getafeld te hebben vallen we ontspannen in slaap in het Stadsparkhotel waar we de volgende ochtend gebruik maken van een uitgebreid warm en koud buffet.

Marloes hoeft pas na lunchtijd op haar werk te zijn en we hebben nog geen zin om naar huis te gaan. We besluiten om weer naar Fonteyn Thermen te gaan (welke overigens in het hotel zelf is gelegen) om gebruik te maken van de fitnessruimte. Na een half uur zweten op de loopband gaan we voor vertrek de sauna in totdat het helaas echt tijd is om te gaan. Met de slippers die we cadeau gekregen hebben op de achterbank, is Marloes weer helemaal opgeladen voor alle drukte op haar werk. En ik voel me als herboren en zie de winter lachend tegemoet!

Beauty.nl

Brigit en Marloes hebben het ‘Noorderlicht Arrangement‘ getest. Via Beauty.nl kunnen meerdere arrangementen van Stadsparkhotel worden geboekt. Ben je benieuwd naar de andere arrangementen? Kijk dan opBeauty.nl/stadsparkhotel.

Uit PA.NL magazine 5 – november 2010

(Bezocht 52 keer, 1 bezoeken vandaag)