Zodra je binnenstapt op een themafeest kom je direct in de stemming. Op Feest.nl vind je Hollandse en Afrikaanse feesten, maar ook ´bling bling` feesten, een moordcruise, dance-classics en nog veel meer. Het complete aanbod vind je op deze website en de top 5 van dit moment vind je hier!

1. Mislukte Feestavond
Tijdens dit bedrijfsuitje lijkt alles fout te gaan. Bij binnenkomst weet niemand iets van je reservering af en de gastheer, gastvrouw en het personeel zijn maar raar en beschikken wel over hele bijzondere kwaliteiten. Welkom op het ‘Mislukte’ bedrijfsuitje! Jij en je gasten komen naar mate de avond vordert er achter dat het niet helemaal goed zit tussen de introverte en enigszins stijve gastheer en zijn zeer extraverte en warmbloedige vrouw. Zonder precies het einde te verklappen komt met jullie hulp alles nog op zijn pootjes terecht!
Klik hier voor meer informatie over dit themafeest!


2. Saturday Night Fever
Is het tijd voor een swingend bedrijfsfeest? Met het Saturday Night Fever bedrijfsfeest in de Achterhoek kunt u niet meer stil blijven staan. Op deze prachtige feestlocatie wordt u ontvangen met een glas sprankelende bubbels. Als iedereen in de juiste outfit verschijnt kan het feest beginnen. Culinair genieten, gokje wagen in het casino en natuurlijk lekker swingen!
Klik hier voor meer informatie over dit themafeest! 

 

3. Gooische Toppers
Iedereen fantaseert wel eens over een uitnodiging voor een jetset feestje in het Gooi. Dat niet alle dromen bedrog zijn, blijkt vanavond! Zeer gezellig bedrijfsfeest geschikt voor grote en kleine groepen. Je ontvangt een uitnodiging voor de cd-presentatie van Carel Carero om een avond te genieten van ‘pure’ jetset, entertainment en heerlijk eten. Bij binnenkomst worden jij en je collega’s onthaalt als ware eregasten. Je wordt ontvangen met een zoete sherry en Sleco Dadelhof zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’ als het gaat om je kapsel en make-up.
Klik hier voor meer informatie over dit themafeest!


4. Je Eigen Popstars

Wie kan het beste zingen of wie heeft die o zo belangrijke ‘X factor’? Een avondje gezellig met z’n allen zingen met collega’s voor jong en oud. ‘Je eigen Popstars’ met alle glitter en glamour die daar bij hoort. De DJ zorgt voor passende muziek en een uitgebreide barbecue is inbegrepen zodat deze avond zal uitmonden in een werkelijk feest. Gedurende de avond kan elk verzoek worden ingediend waarna je collega het nummer ten gehore zal brengen in de voorronde. Het commentaar van je eigen welbekende jury. Een geweldig bedrijfsfeest!
Klik hier voor meer informatie over dit themafeest!

5. Ierse gezelligheid
Een volledig verzorgd Iers feest! Tijdens deze avond zal het jullie aan niets ontbreken en heb je het gevoel dat je echt even in Ierland bent. Je wordt ontvangen in ‘pub O’Ryans’ door Molly Melon en er staat een Iers welkomstdrankje voor je klaar. Daarna vertelt Pub eigenaar John O’Ryan je een legende over koning Liren en stelt de karakters aan je voor. Daarna vertelt hij wat je te wachten staat die avond. Dan komt King Lir (iemand uit je gezelschap) binnen om samen met jullie een heus Iers toernooi te houden voor zijn troonopvolging!
Klik hier voor meer informatie over dit themafeest!

Wil je meer informatie over deze feesten? Bel gratis 0800-7807807!

Klik hier voor meer Themafeesten & klik hier voor meer feesten!

(Bezocht 406 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.