Uw volgende bijeenkomst op de Veluwe? Bekijk dan hieronder onze hoogwaardige Top 3 Vergaderen op de Veluwe

8-uurs vergaderarrangement in een voormalig Klooster vlakbij Utrecht
Bent u op zoek naar een inspirerende omgeving voor uw zakelijke bijeenkomst? Ontmoet elkaar dan in de rustige omgeving van dit voormalige Klooster. Een uitstekende vergaderlocatie met 3 grote congreszalen, 18 vergaderzalen en 131 hotelkamers.

Congres en Vergaderzalen – schitterende ruimtes!
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten beschikt over 2 locaties. Te weten het voormalige missiehuis. Hierin bevinden zich 2 grote congreszalen, 15 vergaderzalen en diverse gespreksruimtes. Tevens beschikken wij over het voormalige klooster met hierin 1 grote congreszaal, 5 vergaderzalen en ook diverse gespreksruimtes. Door deze indeling beschikken wij over voldoende ruimte voor kleine en grotere bijeenkomsten. Klik hier voor meer informatie

Bijzondere Vergaderlocatie aan rand van Nijkerk op de Veluwe
Dit 4-sterren designhotel ligt aan de rand van Nijkerk (Gelderland), heeft 6 multifunctionele zalen, 38 suites en is uitermate geschikt voor vergaderingen, presentaties, trainingen of andere zakelijke bijeenkomsten. Op minder dan 30 minuten van Amersfoort, Utrecht en Apeldoorn is dit een ideale, centraal gelegen, vergader- en trainingslocatie.

Meerdaagse vergaderingen ook zeker mogelijk!
Voor uw meerdaagse vergadering is dit een perfectie locatie, mede vanwege de aanwezigheid van Hotel De Roode Schuur. Het hotel beschikt over 38 luxe suites, in 4 verschillende interieurstijlen. In Restaurant Meadows kunt u in de ochtend terecht voor een ontbijt, maar ook voor lunch, diner en/of een borrel is het een sfeervolle locatie. Het restaurant beschikt ook over een ruim buitenterras. Klik hier voor meer informatie.

32-uurs vergaderen op een prachtig Landgoed op de Veluwe in Gelderland
Het landgoed is een bijzonder en uniek hotel dat te typeren is als een idyllisch rustpunt in de hectiek van alle dag. Prachtig gelegen op een historisch en koninklijk landgoed, een top accommodatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten.

“De locatie is prachtig en het eten was boven verwachting goed. De ruimtes zijn mooi belicht en hebben een luxe uitstraling. Dit is zeker een locatie om naar terug te keren.” Aldus R. Dijkstra
Klik hier voor meer informatie over dit 32-uurs vergaderarrangement

Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw vergadering? Bel dan gratis 0800- 7 807 807 voor hulp en advies van onze vergaderspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

(Bezocht 21 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.