Schrale lippen, losse velletjes, lippenstift die niet blijft zitten. Het blijft lastig om jouw lippen te verzorgen. Of je nu wel of geen make-up wilt gebruiken voor jouw lippen, er zijn een boel manieren om jouw lippen er prachtig verzorgd uit te laten zien.

Hieronder een aantal tips en trucs om goed voor de dag te komen met jouw beeldschone lippen.

Scrubben. Scrubben is niet alleen goed voor de huid, maar ook voor de lippen. Het scrubben van jouw lippen is een goede manier om van losse velletjes af te komen. Dat scheelt weer wat getrek, rare plekjes en een boel pijn.
Hoe kun je jouw lippen scrubben?

  • Natte tandenborstel. Smeer een klein beetje lippenbalsem op jouw lippen. Draai daarna zachtjes rondjes over jouw lippen met een natte tandenborstel.
  • Suikerklontje. Dit is hetzelfde principe als de tandenborstel. Je draait zachtjes kleine rondjes over jouw lippen.
  • Ruwe handdoek. Hiermee krijg je ook gladde lippen. Wrijf zachtjes en voorzichtig met de handdoek over jouw lippen.
  • Suiker en honing. Door een klein beetje suiker door wat honing te roeren, maak je een mooie scrub. Hiermee kun je zachtjes jouw lippen scrubben. Door de suiker worden de losse velletjes verwijderd. De honing maakt jouw lippen extra zacht.

Hydrateren. Jouw lippen worden de hele dag aan verschillende zaken als regen, wind en kou blootgesteld. Hierdoor worden ze schraal en droog. Ook met jouw tong over jouw lippen heen gaan zorgt er voor dat jouw lippen nog erger uitdrogen.
Hoe kun je jouw lippen hydrateren?

  • Vaseline. Dit is een erg vriendelijk product. Vaseline werkt zelfs bij de meest uitgedroogde lippen.
  • Lippenstift met verzorgende bestanddelen. Lippenstiften die jouw lippen voeden, hydrateren of misschien wel zonbeschermend zijn, zijn de beste lippenstiften voor jouw lippen. Deze zorgen voor een volle kleur die lang blijft zitten en jouw lippen worden er door verzorgd.
  • Lippenmasker. Dit is ook makkelijk zelf te maken. Door wat hydraterende crème en honing te mixen heb jij jouw eigen lippenmasker. Smeer dit voor het slapen gaan op jouw lippen. ’s Ochtends ontwaak je dan met zijdezachte lippen.

Zorg goed voor jezelf, zorg goed voor jouw lippen. Geniet van zijdezachte lippen en een geweldige uitstraling met deze tips.

(Bezocht 131 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.