1. Diner op hoog niveau


Een uniek bedrijfsuitje met ballonvaren en een diner in de lucht. Geniet sfeervol op grote hoogte in een uniek restaurant: een luchtballon! Genieten van een overheerlijk 5-gangendiner, een goed glas wijn, champagne en het adembenemende uitzicht. Het avontuur van een ballonvaart schuilt deels in het ongewisse. De windrichting en de windsnelheid zorgen ervoor dat de landingslocatie nooit te voorspellen is. Een indrukwekkende ervaring die een nieuwe dimensie toevoegt aan ballonvaren en het begrip lekker eten & drinken.
Klik hier voor meer informatie over dit arrangement!

2. Mountainbiken over de Drentse Hondsrug & bowlen


Een actieve en ontspannende dag in Drenthe. Verken de bossen op de Hondsrug en snuif de gezonde buitenlucht op! Na een gedegen introductie en instructie over het gebruik van de mountainbike gaat u onder begeleiding de prachtige bossen rond Exloo in. Modder, mul zand, slingerpaadjes, kortom een ervaring die veel voldoening geeft. Na de tocht kun je bijkomen en napraten onder het genot van een hapje en drankje in de sfeervolle bar met bowlingbanen.
Klik hier voor meer informatie over dit arrangement!

3. Westernprogramma voor jong en oud!


De clown komt de kinderen ophalen en doet verschillende activiteiten met ze; ponyrijden, springkussen, ze worden geschminkt, huifkartochtjes, diverse kinderspelen en nog veel meer. Ook de volwassenen gaan actief aan de slag met quad rijden, een huifkartocht met punch voor onderweg, survivalbaan, rodeostier, bungryrunbaan, westernactiviteiten met spijkerslaan, handboog- en buksschieten, bierpulschuiven, hoefijzerwerpen, skilattenrace, klompenrace, armworstelen, knotshockey, ringwerpen, darten en meer! Ter afsluiting geniet je van een heerlijk westers grillbuffet!
Klik hier voor meer informatie over dit arrangement!

4. Speedbuggyen, Boogschieten en Feesten in Winterberg!


Het avontuur begint met een GPS-tocht met fakkels en zaklantaarns. Op dag twee stuif je op een speedbuddy (driewieler) van de berg af. Een toegankelijke en gemakkelijk te leren activiteit, met een spectaculaire beleving. Verder ga je downhillsteppen, wordt je mentale conditie getest bij het boogschieten, geniet je in een leuke blokhut van een gezellige feestavond met kampvuur en is het op de laatste dag tijd voor een zeskamp waarbij je de strijd aan gaat met je collega’s!
Klik hier voor meer informatie over dit arrangement!

 

 

Wil je meer informatie over bovenstaande events? Bel gratis 0800-7807807.
Meer teambuildings bekijken? Ga naar BedrijfsEvents.nl!
Top 5 van februari 2010 bekijken? Klik hier!

(Bezocht 26 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.