Menu
Congres / Vergadering

Top 3 locaties voor een congres aan zee!

Congres aan zee

Altijd al een keer een congres willen organiseren aan zee? Bekijk dan één van deze geschikte locaties waarbij u bijna het geluid van de zee kunt horen! Inspirerend vergaderen waarbij u de mogelijkheid heeft om te genieten van een wandeling over het strand om lekker uit te waaien!

2-daags vergaderarrangement aan het strand in Egmond aan Zee

Vergaderen aan het strand in Egmond aan Zee doet u met dit 2-daags vergaderarrangement. Vergaderen en na de meeting even uitwaaien op het strand of relaxen in het wellness center in het hotel. Neemt u liever een duik in het zwembad, ook dat is mogelijk! Deze schitterende locatie aan de kust heeft alles in huis voor een uitstekende zakelijke bijeenkomst.

Deze 4-sterren vergader- en congreslocatie ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand met 365 kamers en 33 zalen. De zalen bestaan uit 31 vergaderzalen variërend van 30 tot 250 m², een feestzaal en een congreszaal van 1.000 m². U kunt verschillende zalen huren. Elke zaal is voorzien van telefoon + internetaansluiting en inclusief gebruik van een flipover, whiteboard, overhead, beamer en scherm.

32 uurs Vergaderarrangement direct aan het strand in Noordwijk aan Zee

Een 4-sterren locatie gelegen aan de boulevard van Noordwijk. Met zijn warme en persoonlijke service is het een uitstekende uitvalbasis om te vergaderen aan de Nederlandse kust. Dit hotel beschikt over 8 vergaderzalen met daglicht en airconditioning. Het hotel beschikt ook over verschillende audiovisuele apparatuur. De flipover, overheadprojectie, projectiescherm en beamer zijn inclusief.  Het maximum aantal personen in theater opstelling is 80 personen.

Noordwijk staat natuurlijk bekend om het strand en daar kunt u volop van genieten vanuit dit hotel. U loopt zo het hotel uit  en het strand op om even tussen uw vergadering, training of brainstormsessies uit te waaien aan de kust.

Meerdaags vergaderen in een bijzonder badhotel aan de Zuid-Hollandse kust

Voor een meerdaagse vergadering of training is deze bijzondere locatie in Rockanje zeker een aanrader. Het hotel staat in een natuurlijk decor van bos en duinen. Met 4 vergaderzalen en 67 kamers kunt u hier uitstekend vergaderen of een inspirerende training geven. Met het strand op loopafstand is het heerlijk even er uit te lopen. In het hotel kunt u ’s avonds uitstekend dineren en in de ochtend genieten van een uitgebreid ontbijt.

Nergens vind je een grotere variatie in belevenissen en ervaringen. Van brede zandstranden, unieke natuurgebieden, historische havens tot moderne architectuur. Boek nu deze leuke locatie voor een congres aan zee!

 

Meer vergaderarrangementen bekijken voor een congres aan zee? Bekijkt u hier ons aanbod!

(Bezocht 8 keer, 1 bezoeken vandaag)