Menu
Nieuws

Schone lucht zorgt voor betere prestaties

Schone lucht

Een slechte luchtkwaliteit is niet met het blote oog waar te nemen, maar het heeft wel een heel grote invloed op het welzijn en de productiviteit van de werknemers. Geen enkel bedrijf wil medewerkers die concentratieproblemen hebben en altijd moe zijn, laat staan dat zij serieuze gezondheidsklachten krijgen.

Weet jij hoe het staat met de luchtkwaliteit in jouw bedrijf?
Weet je niet zeker of de luchtkanalen een schoonmaakbeurt nodig hebben? Je kunt de luchtbehandelingskast openen en kijken hoe de filters eruitzien. Misschien kun je zelfs een stukje in een luchtkanaal kijken; grote kans dat het je zal verbazen hoe vies het is. Doordat via de luchtkanalen grote hoeveelheden lucht worden afgevoerd, gaan stofdeeltjes zich vastzetten in de kanalen. Dit kan al snel zorgen dat de prestaties van jouw systeem onder de norm komen te liggen.

Je zult begrijpen dat een luchtkanaal reinigen dan ook van groot belang is. Wanneer mensen zich prettig voelen in de werkomgeving zijn zij vele malen productiever. Vieze luchtkanalen kunnen zorgen voor vermoeidheid, problemen met de ademhalingswegen, last van de ogen en hoofdpijn. Het reinigen van luchtkanalen zorgt dus niet alleen voor gezonde(re) werknemers, maar dus ook voor kostenbesparing door een lager ziekteverzuim. Laat het daarom eens even goed checken, het is een rendabele investering.

(Bezocht 18 keer, 1 bezoeken vandaag)