Menu
Handige Apps

Handige apps

Apps

De apps vliegen je tegenwoordig om de oren! Wij zijn er daarom eens even goed ingedoken en hebben wij een aantal handige apps gezocht die je op kantoor of onderweg echt moet hebben!

Scanner pro: De Scanner pro is, zoals de naam al doet vermoeden, een scanner. Met deze app kan je gemakkelijk producten ‘inscannen’ en opslaan als PDF. Daarna kan je ze gemakkelijk verzenden of aanpassen qua formaat, helderheid, kleur en contrast.

Battery boost app: Misschien ben jij zelf of is jouw baas een groot verbruiker wat betreft de batterij van je telefoon. De Battery Boost app zorgt ervoor dat je batterij langer meegaat! De app onderzoekt welke app’s het meeste stroom verbruiken en optimaliseert de levensduur van de telefoon!

Clear: De Clear app helpt je met het maken van je to do list. Met de app maak je zoveel lijsten als je wil en kan je alles gemakkelijk in een van je to-do lijsten zetten. Door middel van de cloud is je lijst altijd en overal te openen.

Haiku Deck: De Haiku Deck is een hele handige app om snel presentaties in elkaar te zetten, handig voor als je onderweg bent en het een keer vergeten bent. De app is te gebruiken op de i-Pad en met slechts enkele bewegingen kan je makkelijk een dia voorstelling in elkaar zetten. Klik hier voor de Haiku Deck presentaties.

(Bezocht 735 keer, 1 bezoeken vandaag)