Menu
Nieuwsberichten

Uitnodiging voor een geheel verzorgde gratis netwerkdag voor iedereen!

Ondanks dat er al veel berichtgeving is geweest over ons LetsMeet Event op 18 september merk ik dat er nog steeds veel secretaresses niet van op de hoogte zijn van het feit dat het een gratis dag is waar iedereen zich voor op kan geven!! Je hoeft dus niet in het bezit te zijn van een PaCard! De enige voorwaarde die we stellen is dat je uiteraard wel een secretariële functie moet hebben.

Dinsdag 18 september zijn we te gast bij hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee en Bob’s Party Palace. Het belooft ook dit keer weer een hartstikke leuk LetsMeet Event te worden!

We worden ontvangen bij Bob’s en na de ontvangst gaan we per bus naar Hotel Zuiderduin waar ons een rondleiding en een heerlijk lunchbuffet te wachten staat. Daarna staat er een gastspreker op het programma die ons iets gaat vertellen over Icloud.

In de middag gaan we onder begeleiding van Know How Events een activiteit mat iPads doen en na de borrel vertrekken we weer per bus naar Bob’s Party Palace voor een heerlijk themadiner. Tussendoor is er uiteraard voldoende tijd om gezellig te netwerken.

Lees meer over het programma op: Letsmeet.nl en meldt je vandaag nog aan!

(Bezocht 141 keer, 1 bezoeken vandaag)