Menu
Vergadering

Vergaderen in Vlissingen aan het strand

Vergaderen in Vlissingen

Een dag vergaderen aan zee zorgt automatisch voor goede ideeën en nieuwe inspiratie. Uitkijkende op zee kunt u samen met uw collega’s of deelnemers geïnspireerd raken van het adembenemende uitzicht. Meer weten over dit vergaderarrangement aan zee in Vlissingen? Lees dan hier de mogelijkheden voor dit 32 uurs vergaderarrangement in Vlissingen.

32 uur vergaderen in Vlissingen

Bij dit arrangement bent u voorzien van alle gemakken en vindt u alles wat u nodig heeft op één plek en in één ruimte. Bij dit 32 uurs vergaderarrangement in Vlissingen heeft u 2 volle dagen de vergaderruimte tot uw beschikking met de gewenste audiovisuele middelen, Blocnotes met pennen, onbeperkt Made Blue Tapwater, koffie en thee en op beide dagen een uitgebreide lunch. Wenst u ook een diner te reserveren, kunnen wij dit altijd voor u toevoegen. Na de eerste dag vergaderen kunt u weer tot rust komen in uw luxe hotelsuite, met uitzicht op zee.

Overnachten met uitzicht op zee

Tijdens uw bijeenkomst blijft u overnachten in 1 van de suites. Er is beschikking tot 10 prachtige luxe 2-persoons Boulevard Suites, gelegen recht voor het strand en op de boulevard van Vlissingen. Alle suites beschikken over een terras of balkon, zodat u ook buiten kan genieten van de frisse zeelucht. In het restaurant kunt u genieten van een diner of in de avond nog een drankje drinken met uw collega’s.

Wenst u ook eens  te vergaderen in Vlissingen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850

(Bezocht 3 keer, 1 bezoeken vandaag)