Menu
Vergadering / Zakelijk Uit

Vergader tip: 8 uurs all-in vergaderarrangement in Limburg

Ontmoeten, vertellen, delen, genieten, elkaar inspireren, borrelen, verrassen, verbinden, lekker eten… dat is The Scelta Institute. Een perfect georganiseerde bijeenkomst met ons eigen hospitality team. Een combinatie van onze creatieve ideeën met uw wensen, een uniek ervaring creëren. Dat is precies waar wij goed in zijn.

De mogelijkheden
Het gebouw heeft een open indeling waardoor de gasten zich vrij kunnen bewegen tussen alle ruimtes. Vanaf de ontvangst in de sfeervolle wijnbar naar het centrale podium of het naast gelegen restaurant met zicht op de state-of-the-art open keuken. Het gebouw is bovendien standaard uitgerust met de meest moderne audio-visuele middelen. Een vloerprojectie bij binnenkomst, een groot theaterbeamerscherm en diverse LCD schermen kunnen ingezet worden om presentaties en bedrijfslogo’s te presenteren.

Professionele presentaties, (walking)diners en live cooking, netwerkborrels en recepties, vergaderingen, symposia en seminars, wijnworkshops, kookworkshops, smaakworkshops, themadiners, (wijn)proeverijen, presentaties over Scelta Mushrooms en rondleidingen.

Elke bijeenkomst kan flexibel, op maat en besloten ingevuld worden. Ideaal om groepen van 10 tot 300 gasten bij elkaar te brengen.

Mushroom Experience
Champignons zijn kleine wondertjes! Ze zijn lekker, gezond en zelfs verkozen tot 15e superfood. Ze ondersteunen ons immuunsysteem, zijn laag in vet en rijk in umami (de vijfde basissmaak). Een feest om in de keuken mee te werken. Maar er is nog veel meer uit de champignon te halen en dat onderzoek wordt in The Scelta Institute gedaan. Laat u verrassen en inspireren en stap binnen in onze World Of Mushrooms.

Tijdens uw bijeenkomst vertellen wij uw gasten meer over ons gebouw en onze activiteiten. Dat kan in de vorm van een presentatie op het podium, maar ook een rondleiding in de Mushrooms Experience Centre; we nemen u mee langs de verschillende zuilen met onze unieke productgroepen die geïnspireerd zijn op de pijlers smaak, gezondheid en duurzaamheid. In de kelder bevindt zich een demonstratiekwekerij van champignons, een Scelta museum en een sfeervolle wijnkelder voor vergaderingen, wijn/spijs clinics of diners.

Meer informatie over dit 8 uurs all-in vergaderarrangement in Limburg?

Met zakelijke groet,
Zakelijk.nl

(Bezocht 4 keer, 1 bezoeken vandaag)