Ontdek unieke plekjes en de highlights in Den Bosch met een stadswandeling (met of zonder GPS) en stap daarna met uw collega’s op een fluisterboot om onder de stad door de te varen over de Binnendieze. Een geweldige belevenis om een dagje uit met het personeel, bedrijf of als teamuitstapje te doen.
Spannend bedrijfsuitje – Grachtentour onder Den Bosch door met deze rondvaart ziet u Den Bosch vanaf een heel andere kant.U vaart namelijk onder de stad door!

12:00 – 13:00 Koffie/thee met mini Bossche Bol
U wordt ontvangen met een kopje koffie en een mini Bossche Bol.Eerst even gezellig met collega’s bij elkaar komen en dan Den Bosch op een wel hele bijzondere manier ontdekken.

13.00 – 13.50 Rondvaart Binnendieze
In kleine fluisterbootjes ontdekt u de rijke geschiedenis van de Binnendieze! De ervaren gids vertelt u alles over de historie van Den Bosch.

Bovengenoemde tijden zijn slechts ter indicatie.

Inclusief:

– Koffie/thee met een mini Bossche Bol
– Historische route
– Begeleiding en historische uitleg van de schipper

Prijs per persoon: €14,00
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 8

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.
Stadswandeling in Den Bosch (met of zonder GPS)
Natuurlijk ziet u ook de highlights van Den Bosch zoals onder andere de Markt, de Sint-Jan, de eeuwenoude stadswallen en fort Citadel die u op uw gemak kunt bekijken.

U start uw bedrijfsuitstapje in groepjes van 5 personen midden in het centrum van Den Bosch waar u eerst ontvangen wordt met een kopje koffie!

De verschillende wandeltochten in Den Bosch
1. Historische wandeltocht in Den Bosch
Den Bosch is een van de mooiste steden van Brabant en er zijn natuurlijk veel schitterende bezienswaardigheden. Denk hierbij aan de eeuwenoude Stadswallen, het prachtige fort de Citadel en het prachtige natuurgebied de Bossche broek.Deze historische wandeltocht door den Bosch is zeer geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in de historie van deze beeldschone stad!

2. Binnenstadwandeltocht in Den Bosch
Heeft u iets minder tijd, maar wilt u toch zo graag al die mooie highlights van Den Bosch zien?Met deze 1 uur durende wandeltocht komt u echt langs álle mooie plekjes van Den Bosch.

TIP:
U kunt natuurlijk ook kiezen voor een speurtocht. Vraag naar de mogelijkheden.

GPS:
Bij de wandeltochten is het superleuk om gebruik te maken van ons GPS systeem.
Er zweven boven Den Bosch veel satellieten, die allemaal in verbinding staan met GPS (Global Positioning System). Dit digitaal GPS systeem loods u zo door de stad Den Bosch, wat een bedrijfsuitje in Den Bosch nog leuker maakt. U wordt verdeeld in groepjes van 5 personen.

Inclusief
– Ontvangst met koffie/thee
– Korte uitleg
– Keuze uit verschillende routes
– Flesje drinken voor onderweg

Prijs per persoon: €8,10
Duur van de activiteit: 3.0 uur
Minimaal aantal personen: 1

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.
Meer informatie over dit arrangement.

(Bezocht 166 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.