Vergader aan de voet van een bosrijk gebied waar u tussen de vergadersessies door inspiratie op kunt doen tijdens een verfrissende wandeling. Deze vergaderlocatie aan het bos is gelegen in Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Voor iedereen goed bereikbaar en even weg van de drukke omgeving. Wenst u ook te vergaderen in deze inspirerende bosrijke omgeving?

Vergaderen in het prachtige Montferland

Bent u opzoek naar een vergaderlocatie in een bosrijk gebied, waarbij u even weg bent van de drukte? Dan is dit 32-uurs vergaderarrangement in Montferland, Gelderland precies wat u zoekt. Deze vergaderlocatie is goed te bereiken en biedt zelfs een gratis shuttle service aan van en naar nabij gelegen trein- en busstations. Daarnaast zijn de zalen voorzien met alle wenselijke vergader voorzieningen, beschik het hotel over een à la carte restaurant, moderne hotelkamers en een sfeervolle bar.

Benieuwd naar meer vergaderarrangementen in een bosrijke omgeving? Bekijk dan ook deze vergaderarrangementen in het bos.

Wenst u ook te vergaderen in Montferland en u te laten inspireren door de bosrijke omgeving?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bel ons gerust om informatie te verkrijgen. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 088-5405850 of u kunt een mail sturen naar reserveringen@businessbookers.nl.

(Bezocht 2 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur