Menu
Bedrijfsincentive

Incentive naar Düsseldorf – 2-daags bedrijfsweekend

Een bedrijfsweekend organiseren in het buitenland met maar een afstand van anderhalf uur van de Nederlandse grens? Dan is deze incentive naar Düsseldorf zeker iets voor u. Tijdens deze incentive wordt u meegenomen door de stad Düsseldorf, doormiddel van verschillende escape games, een VR diner game en nog meer leuke teambuilding activiteiten naar keuze. Lees hier meer over alle mogelijkheden van deze Incentive naar Düsseldorf.

Incentive naar Düsseldorf

Düsseldorf is een ideale bestemming voor een dag- of weekendje weg met collega’s en/of medewerkers. Het is een bruisende stad in Duitsland waar de winkelstraten en bezienswaardigheden allemaal op loopafstand van elkaar liggen, dus makkelijk te verkennen! Mocht u toch iets verder van het centrum willen, dan kunt u simpelweg de tram of ondergrondse metro nemen.

Veel mensen gaan naar Düsseldorf om te winkelen en niet zonder reden. De stad kent vele bekende internationale winkels maar ook exclusieve boetiekjes. En de prijzen liggen vaak lager dan in Nederland… Maar ook heeft Düsseldorf prachtige bezienswaardigheden en verschillende musea welke u te voet kan ontdekken. Verder is er regelmatig wat te doen, zoals de kerstmarkten in december, carnavalsoptochten in de maanden februari en maart en in juli een groot typisch volksfeest met veel bier en natuurlijk braadworst. Beleef het allemaal in Düsseldorf!

Düsseldorf Escape Challenge

Met deze unieke Escape Challenge beleeft u een ongekend avontuur in Düsseldorf. Tijdens deze game gaat u met uw team en de tablet op pad.

Samen met uw team probeert u binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de stad te leren kennen. Kan uw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakelt u de tablet van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en wint u daarom alsnog? U kunt ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

Meer weten over deze incentive naar Düsseldorf? Klik dan hier voor het volledige arrangement!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw incentive.

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850

(Bezocht 4 keer, 1 bezoeken vandaag)