Menu
Erop uit met collega's / Zakelijk Uit

Bedrijfsuitje in Gelderland – Ik hou van Holland spelshow

bedrijfsuitje in Gelderland

Laat u verrassen tijdens een ruim 2 uur durende show vol weetjes over ons eigen kikkerlandje! Onze professionele beeld- en geluidsapparatuur ondersteunt het spektakel van begin tot eind. Daag uw collega’s uit en beleef een onvergetelijk personeelsfeest. Ontdek samen alle bijzondere feiten en verhalen over Nederland en geniet van een gezellige en leerzame avond. Lees hier meer over dit bedrijfsuitje in Gelderland en alle andere mogelijkheden.

Bedrijfsuitje in Gelderland

Bij binnenkomst van uw feest krijgen uw gasten een echt Hollands attribuut uitgereikt, wat nog niet bekend is, is dat dit attribuut bepaalt in welk team zij zullen spelen. U gaat namelijk het leukste spel van de Nederlandse televisie spelen!

De zaal is volledig omgetoverd in een Hollands thema en er klinkt gezellige achtergrondmuziek. Na een warm welkom zal de presentator u het spel uitleggen en gaat het feest van start. Bereid u voor op een spannende en gezellige avond vol uitdagingen en samenwerking. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor u en uw gasten!

bedrijfsuitje in Gelderland

Meerdere mogelijkheden op deze locatie

Deze unieke groepsaccommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Deze locatie beschikt over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Het activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Meer informatie over dit Bedrijfsuitje in Gelderland? Bekijk dan hier dit Bedrijfsuitje in Gelderland – Ik hou van Holland spelshow!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850

(Bezocht 5 keer, 1 bezoeken vandaag)