Menu
Vergadering

Vergaderen in de Stad

Vergaderingen en bijeenkomsten worden al eeuwenlang georganiseerd, maar de tijd dat vergaderen alleen maar zakelijk moet zijn is voorbij. Ontspannen vergaderen in een comfortabele omgeving? Het voordeel van vergaderen in de stad is meestal de centrale ligging en goede bereikbaarheid. Ga na uw brainstormsessie even lekker de stad in voor een stadswandeling of culinaire lunch. Gegarandeerd kunt u de vergadering met nieuwe inspiratie voortzetten. Nederland heeft bovendien genoeg leuke steden met verschillende mogelijkheden.

Amsterdam
Amsterdam mag aanspraak maken op de titel “Wereldstad”. Vele verschillende kanten van Nederland zie je hier in een stad. Oude gebouwen, moderne architectuur, natuur, musea en nog veel meer. Jaarlijks overnachten ongeveer 4.5 miljoen mensen vanover de hele wereld in de stad. Vooral de vele winkels, horeca, rondvaartboten, en culturele bezienswaardigheden zijn de trekpleister van deze stad. De meeste vergaderlocaties bieden een uniek uitzicht op de stad. Zo kunt u vergaderen in de Waag, de Amsterdam Arena en in de Amsterdam RAI. De stad is bruisend en er is altijd wat te doen of te zien. Maar ook voor iets meer rust kunt u vergaderen aan boord van een zeilschip. Kortom; mogelijkheden genoeg.

Rotterdam
De havenstad Rotterdam is de de grootste stad van de provincie Zuid-Holland , gelegen aan de Maas. De stad beschikt over de grootste zeehaven van Europa, deze is zeer indrukwekkend, altijd levendig en dus zeker een bezoekje waard!  Rotterdam is een stad die anders is dan andere steden. In het centrum van de stad kunt u genieten van de levendige jonge stadscultuur en de vele winkels, restaurants en cafe’s. Ook staat de stad bekend om haar sportieve en watergerelateerde activiteiten. Ga na uw vergadering RIBboot varen in de haven of maak een rondvaart met de watertaxi. Bekijk de skyline vanaf de Euromast en geniet van de vele mooie architectuur in de stad.

Utrecht
De stad van de smalle steegjes, bijzondere winkels, gezellige pleinen en grachten en werven en natuurlijk de stad van de Dom! Utrecht is een stad vol verrassingen. De eeuwenoude grachten en werven in deze stad zijn uniek. Toen de werven gebouwd werden waren deze bedoeld om te kelders van de woningen toegankelijk te maken, tegenwoordig is het er gezellig vertoeven in een van de restaurantjes. Vele van deze werven zijn omgebouwd tot gezellige restaurantjes met terrassen aan het water. Wanneer u met uw rondvaartboot, waterfiets, roeiboot of kano over de Utrechtse Grachten vaart kunt u de restaurants vanaf het water bekijken.  Het biedt voldoende mogelijkheden om te vergaderen en om een stukje cultuur te snuiven. De stad is bij uitstek geschikt voor spelactiviteiten en teambuildingsopdrachten.

Extra mogelijkheden
Veel van de vergaderlocaties in de stad beschikken over extra mogelijkheden zoals draadloos internet, outdoor activiteiten en en sportfaciliteiten. Deze extra mogelijkheden zijn allemaal te combineren met ons ruime aanbod aan vergaderarrangementen.

Klik op Vergaderen in de Stad voor de beste tips en ideeën.

(Bezocht 69 keer, 1 bezoeken vandaag)