Het Spoorwegmuseum vernieuwde dit jaar een aantal van haar zakelijke ruimtes. Museumrestaurant De Remise kreeg een complete metamorfose met een nieuw buffet met mogelijkheden voor live-cooking. De Expositieruimte werd geschikt gemaakt voor plenaire bijeenkomsten voor maximaal 300 personen en werd uitgerust met vaste audiovisuele middelen. De grote museumhal kreeg een nieuwe inrichting. De voormalige stationschefwoning van Bilthoven werd verplaatst en opnieuw opgebouwd op het museumterrein. De woning is vernoemd naar de eerste stationschef die hier woonde en is geschikt gemaakt als vergaderlocatie. Het museum kan met deze nieuwe ruimtes grotere groepen bedienen met uitgebreide dagprogramma’s. De mogelijkheden voor bedrijven zijn hiermee zeer uitgebreid.

Kijk naar het filmpje waarin Menno Tielemans van Het Spoorwegmuseum vertelt over de vernieuwde Remise:

Voor Het Spoorwegmuseum is de zakelijke markt in steeds grotere mate belangrijk. Het museum is een stichting die het cultureel erfgoed in stand moet houden en doet dit zonder overheidssubsidies. Het Spoorwegmuseum moet zelf de exploitatie rond krijgen. Iedereen die een zakelijke bijeenkomst organiseert in Het Spoorwegmuseum draagt bij tot het in stand houden van Nederlands cultureel erfgoed!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden in Het Spoorwegmuseum voor uw bedrijf? Mail dan naar sales@spoorwegmuseum.nl of bel 030-2306289.

(Bezocht 129 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.