Speciaal voor jou hebben wij de 5 mooiste vergaderlocaties in de natuur op een rijtje gezet!

Sfeervolle vergaderlocatie in Overijssel
Op een prachtig landgoed vergaderen in een goede ambiance inspireert om goede beslissingen te nemen tijdens een vergadering, training of congres. Deze locatie is gesitueerd midden in het groene Twente en verrassend goed bereikbaar. De vergaderruimten zijn met grote zorg ingericht en aangekleed. De vergaderlocatie, vergaderruimten, de prachtige omgeving én het landgoed zullen een uitstekende bijdrage leveren aan een goede zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een vergadering, congres of presentatie, kleine of grote groepen: Dit landgoed beschikt over een
geschikte ruimte voor elke gelegenheid!

Klik hier voor meer informatie over ‘Vergaderen op een Landgoed’.

Vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug
Ontmoet elkaar in de rustige omgeving van dit voormalige Klooster omringt door 22 hectare bos. Een inspirerende omgeving voor een zakelijke bijeenkomst. Het hotel is gevestigd in twee historische gebouwen die vroeger dienst deden als klooster en missiehuis. Het hotel beschikt nu over 3 grote congreszalen, 18 vergaderzalen en een aantal kleinere gespreksruimten. De meeste hotelkamers kijken uit op het bos, de kloostertuin of de binnentuinen. De ideale locatie voor ééndaagse en meerdaagse bijeenkomsten. Deze meetinglocatie haalt het beste bij haar gasten naar boven.

Klik hier voor meer informatie over ‘Vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug’.

Een vergaderlocatie in de groene bossen van Venlo
Aan de rand van 35 hectare eigen bos vind je een prachtig landhuis waar je in alle rust zakelijke relaties kunt ontmoeten voor een succesvolle meeting. Noord-Limburg biedt volop rust en gezelligheid. Het landhuis ligt op steenworp afstand van levendig Venlo en centraal in Noord-Limburg met Düsseldorf en Eindhoven Airport in de nabije omgeving. Het hotel beschikt over 6 modern uitgeruste vergaderzalen, geschikt voor ieder type vergadering. Vanuit de locatie heb je een prachtig uitzicht op de binnentuin of de mooie bosrijke omgeving.

Kijk hier voor meer informatie over ‘Vergaderen in de groene bossen van Venlo’.

Vergaderen en touren in Lelijke Eendjes
Persoonlijk, perfect verzorgd, ludiek en ontzettend leuk vergaderen. Niet stijlvol, maar een verrassende toertocht met 2CV’s, oftewel Lelijke Eenden, is wel origineel. Dak open, zonlicht op je bol en toeren maar. Een mooie route over kronkelende landweggetjes door de bossen en het rivierenlandschap van Vechtdal Overijssel. Een absolute aanrader wanneer je net even iets anders zoekt dan normaal! Er wordt alles aan gedaan om jouw verblijf perfect te laten verlopen. De vergaderlocatie is voor jou de plaats om meerdere dagen te vergaderen, te brainstormen of te trainen.

Kijk hier voor meer informatie over ‘Vergaderen en touren in Lelijke Eendjes’.

Meerdaags vergaderen in het groene Heuvelland
De mooiste vergaderlocatie vind je midden in het Limburgse Heuvelland, boven op de Loorberg bij Auberge. Uitkijkend over het dal van de Gulp en het sfeervolle dorpje Slenaken ligt daar een prachtig gerestaureerd vakwerkgebouw dat omgetoverd is tot een bijzondere vergaderruimte. Bijzonder door het ruime smaakvolle interieur, het weidse uitzicht en uitstekende voorzieningen. Alle voorzieningen zijn aanwezig zoals draadloos internet, een beamer, comfortabele stoelen en voldoende ruimte om ook in kleinere groepen te werken of te vergaderen.

Kijk hier voor meer informatie over ‘Meerdaags Vergaderen in het groene Heuvelland’.

Kijk op Vergaderenindenatuur.nl voor meer informatie en nog meer vergaderarrangementen, of bel gratis 0800-7807807.

Uit PA.NL magazine uitgave 7 – mei 2011

 

(Bezocht 121 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.