Thema

Uncategorized

Thema

Deze functie is onbekend voor veel mensen, maar oh zo handig. Vaak stuur je een mail rond naar collega”s of vrienden om een antwoord te krijgen op een vraag. Nu kun je vragen of ze een mail met het antwoord terug willen sturen, maar je kunt ook gebruik maken van een handige functie in Outlook namelijk: Stemknoppen gebruiken. Hiermee kun je een vraag snel laten beantwoorden met Ja of Nee of Goedgekeurd of Afgekeurd.

Lees verder: Enquete maken in Outlook, Pctipvandedag.nl, september 2012

Kom naar Beeld en Geluid voor een Top 2000-arrangement in het échte Top 2000 Café en bezorg uw relaties, collega’s, vrienden of familie een onvergetelijke ervaring.

Het beroemdste muziekcafé van Nederland staat dit jaar maar liefst twee maanden in Beeld en Geluid in Hilversum. Vanuit het Top 2000 Café presenteren Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis de Top2000 agogo en de Top 2000 Quiz. Tussen kerst en Oud en Nieuw vinden er de radio uitzendingen van de TOP 2000 plaats. In 2011 boekte Jan Eleveld van Starlive communication & events een arrangement in het Top 2000 Café. Hij zij daarover: “Wij hebben als organisatiebureau regelmatig opdrachtgevers, die interesse hebben in een programma met een kijkje achter de schermen op het Media Park. Wanneer je zo’n programma dan kan afsluiten in het Top 2000 café, een locatie die slechts tijdelijk is, dan kan je écht spreken van een unieke belevenis.”

Beeld en Geluid biedt ook u de mogelijkheid het Top 2000 Café exclusief te huren. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor u en uw groep te bespreken.

t: 035-6777060 | m: reserveringen@beeldengeluid.nl | http://beeldengeluid.nl/top2000_verhuur |

Als we op vakantie gaan, willen we zonnige kiekjes meteen op Facebook plaatsen of doormailen naar onze vriendenkring. Uiteraard willen we ook af en toe eens bellen naar het thuisfront. Maar bellen en surfen in het buitenland kan duur uitvallen. Dankzij deze praktische tips voorkom je facturen met hoge bedragen in je brievenbus.

Lees verder: Hoe vermijd je hoge gsm-kosten op vakantie?, Standaard.be, juli 2012

 

De dag van de dikke bries. Een mooi dagje zeilen op een botter. Gezellig een dag zeilen met je collega’s. Zelf zeilen of achterover hangen en genieten van de vergezichten op het Eemmeer! Boek De Dag van de Dikke Bries en geniet een dag op het water!

De wind en het getij, Doen het zware werk voor mij.Wil je het ook beleven. Blijf dan niet op dat kantoor kleven
De dag van de Dikke bries arrangement Aan boord van de Botter genieten van een mooie dag, Dat kan met dit dagarrangement op de voormalige Zuiderzee.

Zeilen op een botter?

Stel hier uw eigen bedrijfsuitje samen, u kunt kiezen uit binnen- of buitenprogramma’s. De leuke activiteiten maken uw bedrijfsuitje of personeelsdag tot een geslaagde dag!

Van een percussieworkshop of schilderworkshop binnen tot een segwaytocht, solexen of shooting range buiten. Met dit bedrijfsuitje stelt u uw eigen activiteitenprogramma samen zodat er voor ieder wat wils is op de dag.

Bedrijfsuitje in de Achterhoek?