Op zoek naar een vergaderlocatie gelegen op een centrale locatie in Nederland? Bekijk onze top 3 vergaderlocaties in Wageningen.

2-daags Vergaderarrangement in Gelderland – Flexibele locatie met veel mogelijkheden
Flexibiliteit is de basis voor al onze zakelijke diensten. Met 26 vergaderzalen (totale capaciteit 1500 personen) en 169 hotelkamers heeft ons congrescentrum de ruimte voor iedere zakelijke bijeenkomst. Indien gewenst verzorgen wij alle audiovisuele middelen die u nodig heeft voor uw congres, training of vergadering.

Inspirerend vergaderen en comfortabel overnachten in Gelderland
Op zoek naar een locatie met het meest inspirerende uitzicht van Nederland? Zoek niet verder en kom naar onze top locatie gelegen op de Wageningse berg in Gelderland. Inspirerend vergaderen en comfortabel overnachten. Hotel de Wageningsche Berg beschikt op de begane grond over een vijftal multifunctionele zalen die uitermate geschikt zijn voor vergaderingen, beurzen, congressen, productpresentaties, recepties en bedrijfsfeesten met een totale capaciteit tot 1500 personen; uitgaande van een theateropstelling bieden de stijlvol ingerichte zalen gezamenlijk plaats aan 800 gasten. De zalen zijn vanzelfsprekend voorzien van alle benodigde technische faciliteiten.

Centraal vergaderen aan de rand van de Veluwe en Betuwe
Voordelig vergaderen bij een TOP locatie op een super centrale ligging in Nederland. Maak kennis met ons Congrescentrum en geniet van de goede bereikbaarheid en flexibiliteit.
Flexibiliteit is de basis voor al onze zakelijke diensten. Met 26 vergaderzalen (totale capaciteit 1500 personen) en 169 hotelkamers heeft Hof van Wageningen de ruimte voor iedere zakelijke bijeenkomst. Indien gewenst verzorgen wij alle audiovisuele middelen die u nodig heeft voor uw congres, training of vergadering. Het congrescentrum is zeer centraal gelegen (nabij de snelwegen A12, A15, A30 en A50) en ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar (busstation op 250 m).

Met zakelijke groet,
Zakelijk.nl

(Bezocht 5 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.