Na een jaar hard werken willen we je deze tip niet onthouden: je kunt namelijk gratis op een welverdiende vakantie! Ga samen met je collega’s op personeelsuitje of geniet van een romantisch weekend weg met je partner. Het kan allemaal dankzij Kerstpakkettenkiezer.nl!

Kerstpakkettenkiezer pakt uit en jij pakt in
Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat de klant centraal staat bij Kerstpakkettenkiezer. Want bij ieder kerstpakket dat je dit jaar bestelt, krijg je een voucher voor een GRATIS minivakantie bij Fletcher cadeau! Dit betekent dat al je collega’s deze hotelvoucher ontvangen als extra topping op het kerstpakket. Dat wordt dus dat kerstpakket uitpakken… en die koffer inpakken!

Kies uit ruim 2.500 hotels
Jouw persoonlijke voucher geeft recht op 3 overnachtingen voor 2 personen. Om ervoor te zorgen dat het hotel aansluit op jouw ultieme vakantiegevoel, heb je de keuze uit meer dan 2.500 hotels in Nederland, België en Duitsland. Van Amsterdam tot Drachten en van de Achterhoek tot het zonnige zuiden. Met de Fletcher hotels vind je dus gegarandeerd een perfecte locatie voor je minivakantie!

Leuk om te geven en te krijgen
Leuke bijkomstigheid is dat de voucher niet zal worden meegeleverd met het kerstpakket. Dat wil dus zeggen dat je nóg een extra persoonlijk geefmoment hebt. Zo is het leuk om halverwege het jaar nog een moment van waardering te plannen.

meer-informatie

(Bezocht 131 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.