In drukke tijden kan het voor jou of voor andere medewerkers wel eens nodig zijn om over te werken. In het geval van overwerk biedt een werkgever meestal de gelegenheid tussendoor te eten, en zal het laten bezorgen ook bekostigen. Waar vroeger in deze gevallen meestal pizza werd besteld, is het een veel beter idee om sushi te bestellen.

Sushi: gemakkelijk en gezond tussendoor

Waarom je beter kunt kiezen voor sushi als je op kantoor even tussendoor iets wilt eten? Er zijn vele verschillende soorten sushi met zowel vis, vlees als groenten, zodat er altijd wel iets is dat iemand lekker vindt. Daarom doe je met sushi ook vegetariërs en mensen die vlees maar wel vis eten veel plezier. De afwisseling in soorten sushi zorgt er bovendien voor dat je met meer smaak eet. Sushi is licht verteerbaar, waardoor je geen last hebt van vermoeidheid na het eten omdat je spijsvertering veel energie aan je lichaam vraagt. Daarnaast zit verse sushi ook nog eens boordevol gezonde vitaminen en onverzadigde vetzuren in vooral vette vis, zodat je daarna weer vol energie aan de slag kunt. En sushi is natuurlijk het ultieme hap-slik-klaar-maaltje!

Het gemak van sushi laten bezorgen

Als jij of jullie al moeten overwerken, is het geen optie iemand te moeten missen die eten gaat halen. Daarom is het zo gemakkelijk dat je sushi snel kunt laten bezorgen. Zo kun je na het bestellen lekker door werken totdat het bezorgd wordt, en kun je dan genieten van een welverdiende pauze voordat je weer verder aan de slag gaat. Bezorgen is tegenwoordig mogelijk in alle grote steden, maar in veel plaatsen ook op verder weg gelegen bedrijventerreinen. Zo kun je bijvoorbeeld sushi in Den Bosch laten bezorgen, maar ook in of rond Utrecht, Eindhoven, Groningen of Amsterdam. Omdat sushi geen warm product is, loop je geen kans op afgekoelde maaltijden tegen de tijd dat ze bezorgd worden. De smaak van sushi komt zelfs het best tot zijn recht een halfuur nadat de ingrediënten uit de koeling gehaald zijn.

Welke sushi kun je bestellen?

Het aanbod van de verschillende soorten sushi die zaken op hun kaart hebben bestaan verschilt. Over het algemeen zijn meestal nigiri, gunkan, futomaki, hosomaki, temaki, inside out rolls en sashimi te bestellen. Omdat in sushi minder groente verwerkt zit dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, is het aan te raden een salade, goedgevulde groentesoep of sojaboontjes erbij te eten.

(Bezocht 24 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.