Alle communicatie binnen het team op een plaatst, waar je ook bent! In de Verenigde Staten gebruiken veel projectteams de Slack communicatietool al. Met Slack heb je al je bestanden, afbeeldingen, foto’s en video’s die je dagelijks gebruik op onder andere Twitter, What’s app, Dropbox en Google Drive op een plek.

Ook kan je gemakkelijk zoeken in alle documenten. De tool indexeert namelijk de inhoud van elk bestand dat geüpload wordt. Dat betekent dat je gemakkelijk kan zoeken in alle bestanden die je upload. Ook is er een handige lees-state synchronisatie. Als je iets op je telefoon gelezen hebt, worden deze documenten automatische gelabeld als gelezen op de laptop.

 

[quote align=”center” color=”#6B1144″]

Everything is perfectly in sync as you move between your desktop, iPhone, iPad, or Android device. Powerful search & archiving means you can forget when you need to: we’ll remember for you.” Slack.com

[/quote]

Samen met je collega’s kan je alles delen via Slack. Een veilig systeem waar behalve jullie, niemand op kan komen. Alle documenten staan dus veilig opgeslagen. Als hoofdcommunicatiemiddel is er een teamchat beschikbaar, waarmee jullie de hele dag met elkaar in contact kunnen staan.

Bekijk dit filmpje voor alle voordelen van ‘Slack’

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=B6zVzWU95Sw[/youtube]

 

Het gebruik van Slack is erg makkelijk en vereist dus ook geen extra training. Wil je als team extra snel de voordelen ervaren van Slack? Maak er dan een challenge van. Aangezien alle communicatiemiddelen zoals e-mail, social media en diverse opslagmogelijkheden te integreren zijn in Slack is het dus niet nodig om dit apart op de computer nog te openen. Verzin een leuke activiteit, lekkernij of wat anders en laat iedereen die toch een tool aanklinkt die ook geïntegreerd zit in Slack een euro in een pot doen! Dat wordt lekker smullen aan het einde van de dag!

Natuurlijk heeft Slack nog veel meer mogelijkheden. Bekijk hier alle mogelijkheden van Slack!

(Bezocht 524 keer, 1 bezoeken vandaag)
Redacteur

Comments are closed.